Talent Acquisition Partner till Academic Works interna TA-Team

Talent Acquisition Partner till Academic Works interna TA-Team

Academic Work växer och vårt interna Talent Acquisition team också! Vårt svenska TA-team säkerställer att hela vår svenska organisation fylls på med branschens bästa medarbetare så att vi som bolag kan nå våra mål samt fortsätter att ha väldigt roligt på vägen dit. Nu stärker vi upp med fler Talent Acquisition Partners som vill utvecklas och växa med oss!

Information om uppdraget

Vad är roligast med rollen och vårt team? Vi vågar säga att vi är riktigt bra på rekrytering (det är trots allt det vi hjälper 100-tals mycket nöjda kunder med runtom i landet) och det innebär ju självklart också att vi behöver vara bäst i klassen på det vi gör när vi anställer internt till oss. Det kanske känns som en svår uppgift, och det är absolut utmanande då och då, men samtidigt så har vi väldigt roligt på vägen dit! Vi vill ha de allra bästa medarbetarna hos oss (och dem finns det många som konkurrerar om) och därför förstår vet vi att vi behöver fortsätta vara en riktigt bra arbetsplats och att varje interaktion med potentiella kollegor är avgörande. Även om vi gärna vill tro att vi gör mycket bra idag så vet vi också att vi hela tiden kan bli bättre (allt som inte är under utveckling är under avveckling, right?) och jobbar därför löpande med att utmana och utveckla oss själva och våra processer för att bli bättre än vi var igår.

Som Talent Acquisition Partner hos oss arbetar du brett över hela Talent Acquisition-området med allt ifrån operativa rekryteringar till att arbeta långsiktigt, proaktivt och strategiskt tillsammans med våra interna chefer för att säkerställa att vi kan fortsätta växa med rätt medarbetare och att vi också arbetar aktivt med vår interna succession. Vi driver också projekt och initiativ kopplade till retention och offboarding som är självklara delar av medarbetarresan, där vi i alla led vill vara riktigt duktiga på att säkerställa att befintliga, tidigare och framtida medarbetare ska vara AW promoters!

Som Talent Acquisition Partner rapporterar du till vår Talent Acquisition Manager Elin Karman och blir en del av vår svenska People & Performance organisation som stöttar samtliga våra kontor runtom i Sverige. Hos oss finns alla förutsättningar och verktyg för dig att växa både yrkesmässigt och personligt och vår kultur kommer ge dig möjligheten att fortsätta utveckla din kompetens och erfarenhet framåt, i nära samarbete med ett jäkligt härligt team.

Arbetsuppgifter
 • Ansvara för och genomföra operativa rekryteringsprocesser till våra interna roller på Academic Work i nära samarbete och dialog med rekryterande chefer. Detta innebär att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i rekryteringsflödet där du samarbetar tätt med Talent Acquisition Coordinators och Talent Acquisition Assistants, för att tillsammans skapa goda resultat.
 • Arbeta med att säkerställa en hög lägstanivå hos våra rekryterande chefer när det gäller rekrytering och Talent Acquisition.
 • Arbeta med Employer Branding och Attraction så vi kan fortsätta växa med rätt medarbetare. Detta gör vi i nära samarbete med vår grymma marknadsavdelning så du är långt ifrån ensam, men det är såklart viktigt att vi alla är med och bidrar med kreativa idéer och tankar och kanske framförallt att vi tycker det är roligt.
 • I nära samarbete med våra chefer och lokala ledningsgrupper arbeta löpande med offboarding, retention- och successionsarbete. Detta innefattar att ha örat mot rälsen i organisationen och att säkerställa att det vi snappar upp från medarbetarna tas vidare och arbetas med på ett strukturerat sätt som leder till bra och värdeskapande actions för oss att ta med oss framåt.
 • I varje interaktion med kandidater sprida den energi och det engagemang som finns inom vår organisation vidare.
Vi söker dig som
 • Eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap, personal, organisation eller närliggande område.
 • Tidigare erfarenhet av arbete med eget ansvar för hela rekryteringsprocesser vilket gett dig en god kunskap och förståelse för de olika delarna som ingår i rekryteringsflödet.
 • Stark kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt, på både svenska och engelska som skapar förtroende och bygger starka relationer
Om du tidigare arbetat kompetensbaserat och/eller med arbetspsykologiska tester så tror vi att du ännu snabbare kommer att bli varm i kläderna i rollen. Kunskap och förståelse för exit, retention och employer branding kommer också kunna hjälpa dig att snabbt förstå sammanhanget du kommer hamna i.

Starka samarbeten och relationer betyder allt för oss och vi tror därför att du är en person som trivs som bäst när du får skapa resultat och lösa problem tillsammans med andra. Även om vi ofta och gärna tar oss gemensamt till målet eller lösningen så är det också viktigt att du är en person som trivs i en roll där du får stort eget ansvar och förtroende att själv äga och driva ditt arbete framåt. Vi tycker om att utmana oss själva och våra processer och försöker alltid vara snabba med att ställa om när situationen kräver det så om du är en person som gärna vill att allting ska vara exakt som det alltid varit så kan det eventuellt bli en liten omställning för dig. Även om du är flexibel och pragmatisk i det du gör så tycker du självklart också att ordning och reda har sin charm. Som del av vårt team är du en viktig representant för oss och därför ser vi helst att du kommunicerar och agerar på ett sätt som skapar förtroende och engagemang i ditt möte med andra, såväl interna som externa. Beat Yesterday, Share Energy och Show Heart tror vi är ord som du, precis som vi, köper in på och identifierar dig med!

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid med inledande provasntällning
 • Placering: På vårt sprillans nya kontor i Stockholm (med resor till våra andra kontor i Sverige då och då)
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hur är det att jobba på Academic Work?
 • Vår kultur på Academic Work
 • CSR och miljö på Academic Work
 • Rollen som Account Manager
 • Instagram @Academic Work
 • Facebook @Academic Work
* LinkedIn @Academic