Talent Acquisition Coordinator till svensk storbank

Talent Acquisition Coordinator till svensk storbank

Har du ett intresse för rekrytering och vill bidra med affärsnytta och samarbeta med kollegor med samma engagemang? Perfekt! Talent Acquisition teamet hos vår kund är just nu inne på en transformationsresa där grunden är satt för en ny global rekryteringsfunktion. Som en del av detta växer teamet och vår kund söker nu en Talent Acquisition Coordinator på ett vikariat för att ersätta en föräldraledighet. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Du kommer att ingå i ett globalt Talent Acquisition-team som ansvarar för att leverera omfattande rekryteringsstöd till bankens chefer för att säkerställa att rätt talang anställs. Kärnteamet består av sju kollegor och i Sverige är de totalt 22 kollegor inom Talent Acquisition. Talent Acquisition-avdelningen är dedikerad till att hjälpa deras olika divisioner att växa på bästa sätt.

I denna roll kommer ditt fokus ligga på att samordna och administrera kring rekryteringsprocesserna. Du kommer att vara den första kontaktpunkten för våra anställningschefer när det gäller vägledning i vår rekryteringsprogramvara och rådgivning i frågor som rör rekryteringsprocessen.

Detta är ett vikariat från augusti 2022 till februari 2023. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Talent Acquisition Coordinator kommer du att:
 • Stötta i rekryteringsprocesser
 • Arbeta i och stötta i olika rekryteringssystem
 • Hantera olika kandidat- och chefskontakter
 • Koordinera och schemalägga intervjuer och utvärderingar
 • Skapa jobbrekvisitioner, skriv och publicera annonser
 • Ansvara för att ta fram - och analysera data och statistik samt presentera resultat
 • Hantera Talent Aquisition ärendehanteringssystem
Utöver detta får du möjlighet att delta i andra projekt relaterade till Talent Acquisition där du kommer att kunna interagera och nätverka med intressenter över hela banken. Du kommer kontinuerligt att identifiera best practice och bidra till utvecklingen av vår rekryteringsprocess.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande
 • Har tidigare erfarenhet av rekrytering
 • Har teknisk skicklighet och intresse
 • Du trivs med att ha en flera arbetsuppgifter parallellt samt är flexibel för att prioritera och hantera ditt arbete
Det är mediterande om du har tidiagre erfarenhet av arbeta med att analysera data, gärna rekryteringsstatistik.

Övrig information
 • Start: Augusti (eventuell introdution någon dag i juni)
 • Omfattning: Heltid, augusti 2022 tom februari 2023
 • Placering: Stockholm, Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se