Talent Acquisition Coordinator sökes till globalt IT-bolag!

Talent Acquisition Coordinator sökes till globalt IT-bolag!

Är du en driven, energisk och kommunikativ person som har en utbildning eller erfarenhet inom HR? Vill du vidareutveckla dina kunskaper på ett globalt och spännande IT-bolag? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Vår kund är ett ledande teknikföretag med ett starkt nordiskt arv och global kapacitet. Baserat på deras kärnvärden öppenhet, förtroende och mångfald, arbetar de med sina kunder för att utveckla digitala framtider där företag, samhällen och mänskligheten frodas.

Företagets globala 24 000 experter är specialiserade på moln, data och mjukvara och betjänar tusentals företagskunder och offentliga kunder i mer än 90 länder.

De söker nu en Talent Acquisition Coordinator till teamet med omgående start, initialt 6 månader med goda chanser till förlängning.

Du erbjuds
 • En värdedriven organisation med en stark företagskultur
 • Gemenskap och kunskapsdelning
 • Mångfald och integration
 • En spännande arbetsplats
 • Hållbarhetsfokus
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Talent Acquisition Coordinator är du ansvarig för att utveckla och underhålla en talangpipeline.Huvudmålet är att identifiera, källa, bedöma och föra topptalanger till vår kund genom olika kanaler och aktiviteter. Arbetsuppgifter innefattar att
 • Sourca potentiella och passiva kandidater som använder både befintliga och nya system samt andra tillämpliga verktyg som t.ex. sociala medier, internetförsörjning och relationsbyggande.
 • Arbeta nära anställande chefer för att förstå tekniska krav för rollerna, funktionen och hur den passar in i organisationen
 • Ansvara för att utveckla och underhålla talangpipelines, arbeta nära teammedlemmar för att hitta det bästa sätt att attrahera och rekrytera kandidater.
I rollen arbetar du nära med Talent Acquisition Manager och de andra teammedlemmarna.

Vi söker dig som
 • Har en relevant akademisk bakgrund, såsom en personalvetarexamen
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
 • Har någon form av erfarenhet inom HR-arbete
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av Workday
 • Har tidigare erfarenhet av HR-arbete inom IT-sektorn
Som person är du driven, energisk och kommunikativ. Du trivs att arbeta i nära samarbete med andra och drivs av kontakten med människor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, men rollen kan utföras på distans
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se