Talent Acquisition Assistant till Stockholm

Talent Acquisition Assistant till Stockholm

Uppskattar du att ha frihet och eget ansvar i att nå dina resultat? Då kommer vi att trivas tillsammans! Jag sätter stor tillit i min medarbetare och är mån om att du som Talent Acquisition Assistant ska vara motiverad och känna att du utvecklas i ditt arbete. Det är något vi gör tillsammans i en kultur som präglas av att ha lätt till skratt och så klart, hög professionalism!

Information om uppdraget

Det här är några meningar om mig som chef och hur vårt samarbete kan se ut. Nu söker vi dig som i ett nära samarbete med mig som TAP ska arbeta med att rekrytera in nya stjärnor till Academic Work!

Du kommer ingå i vårt Talent Acquisition team som tillhör People & Performance. Talent Acquisition teamet består av sex heltidare och sex deltidare som alla arbetar med att förse vår interna organisation med den bästa kompetensen och strävan efter vår fortsatta kultur med de mest engagerade medarbetarna.

Arbetsmiljön präglas av hög kvalitet och vi är övertygade om att det är människorna i företaget som gör att vi har kunnat genomföra den framgångshistoria som Academic Work är. I rollen som Talent Acquisition Assistant kommer du att få chansen att bidra till att vi fortsatt rekryterar rätt medarbetare.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Som Talent Acquisition Assistant kommer du bland annat att arbeta med;
 • Arbeta med hela rekryteringsprocessen, från annonsering fram till att en kandidat får ett jobberbjudande och anställning hos oss. Tänk vad häftigt att få följa en persons resa från ansökan till att jobba hos oss tillsammans med dig!
 • Du får ett Development Program med syfte att komma in i rollen, bli riktigt bra på den, men också göra dig beredd och få insyn i våra heltidsroller på Academic Work.
 • I ditt Development Program får du en strukturerad plan där du tar dig an mer och mer avancerade arbetsuppgifter. Det gör att du succesivt skaffar dig mer kunskap.
 • Ditt Development Program tar dig på en utmanande resa med mycket ansvar där vår ambition är att du ska få en långsiktig karriär hos oss.
Du blir en del av en professionell och driven kultur med strävan att alltid utvecklas, växa och ha roligt på jobbet. Du får goda chanser till personlig och professionell utveckling hos oss med bland annat individuell coaching varje månad tillsammans med din chef och en möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom Talent Acquisition som område och framför allt Academic Work.

Vi söker dig som

Har följande kompetenser:
 • Ansvarstagande
 • Strukturerad
 • Initiativtagande
 • Flexibel
För att klara av rollen som Talent Acquisition Assistant ser vi att du:
 • Studerar en utbildning inom exempelvis Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi eller Service Management och har MINST två terminer kvar på dina studier.
 • Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både muntligt och så som skriftligt
 • Har ett stort intresse för att utvecklas inom rekrytering och möten med människor
Slutligen har du en hög personlig mognad och vet hur du ska kommunicera och hantera olika personer. Du hanterar en referenstagning med en senior VD lika bra som en telefonintervju med en nyutexad student.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information
 • Start: I början av september, intervjuer sker löpande
 • Omfattning: Deltid ca 2 dagar/vecka samt heltid vid lov och semester
 • Lön: Timlön
 • Placering: Stockholm, Norrtull
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan, så skickas du till TeamTailor vårt rekryteringssystem. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [sonya.khan@academicwork.se](mailto: sonya.khan@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Skydd för den personliga integriteten:
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas.

För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen! Läs mer om vår kultur och de karriärvägar och möjligheter som finns hos oss.

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!