Ta nästa steg i karriären och bli systemspecialist för globala molntjänster!

Ta nästa steg i karriären och bli systemspecialist för globala molntjänster!

Vill du vara med och bidra till PwCs förbättringsarbete av molntjänster och är nyfiken på globala applikationer? Letar du efter en roll som kombinerar mycket interaktion med andra och vill driva samt äga ditt eget arbete med stöttning av ett litet och härligt team? Vi erbjuder dig en långsiktig roll där du får möjligheten att växa in i, och fördjupa dig i rollen som systemspecialist i ett härligt företagsklimat. "Det här är det roligaste jag har gjort i hela mitt liv! Jag får bestämma väldigt mycket själv och sätta upp egna rutiner." Såhär beskriver Håkan sin roll på PwC idag.

Information om uppdraget

Nu söker Academic Work en systemspecialist till PwC. Teamet är idag 4 stycken systemspecialister inom olika affärsområden som jobbar med att förbättra företagets användande av molntjänster. Rollen handlar i korta drag om att förstå verksamheten och förmedla det verksamheten behöver mot de globala aktörerna, genom att förvalta de globala applikationerna Service Now, Salesforce och Google GSuite. Teamet har en väldigt god och lättsam stämning, de har högt i tak där alla kan fråga alla om allt.

PwC är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning med hela 50 000 kunder runt om i Sverige.

Tanken är att du kommer börja som konsult hos vår kund och ha din anställning hos Academic Work, där ambitionen är ett långsiktigt uppdrag där du har mycket goda möjligheter att gå över till kund om alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Ditt nya team jobbar i hög grad med problemlösning för att hjälpa kunderna att lösa komplexa affärsproblem, där du är med från strategi till utförandet. Teamet jobbar också i nära dialog med företagets IT-säkerhetsteam vilket innebär mycket kontakt och interna samarbeten. Tjänsten passar dig som vill ta dig an utmaningen att driva och styra ditt eget arbete i en miljö med hjälpsamma och stöttande kollegor. Vi kan erbjuda dig en långsiktig roll på ett företag som växer snabbt och är mån om din kompetensutveckling, där du bland annat får chansen att jobba otroligt varierat i många olika system och i molnet. I denna roll kommer du att bidra med effektivisering i verksamheten och dessutom en hög servicegrad till företagets kunder. Här får du också komma in i en härlig företagskultur med god gemenskap där de har alltifrån brädspelskvällar till andra aktiviteter som fredags-AW.

Som ny på arbetsplatsen kommer du få ett par veckors introduktion av en kollega för att komma in i arbetet på ett bra sätt. Du kommer också genomgå introduktionsutbildningar för att komma in i rollen och företaget med bästa möjliga förutsättning. I ditt arbete som systemspecialist kommer du:
 • Driva på och förvaltningsleda mindre förändringar och incidenthanteringar för applikationerna
 • Se till att allt går enligt plan genom dialog med driftleverantörer
 • Kravställa mot service desk och driftleverantörer
 • Upprätthålla dokumentation
 • Planera aktuell livscykel för applikationerna
 • Samarbeta med Business Relationship Manager och hela verksamheten
Vi söker dig som

I rollen krävs inte att du har en djup teknisk kompetens utan här är det viktigt att du har en god känsla för kunddialoger och både kan samarbeta och kommunicera på ett professionellt plan. Du behöver också vara självgående för att trivas i rollen, och kunna driva på saker då du kommer få ta mycket eget ansvar och forma arbetsmetoder. Att våga fråga är A och O, och ska du jobba med förvaltning av globala applikationer behöver du vara strukturerad och orädd för att lyckas i rollen.
 • Har god förståelse för Service Now och/eller Google GSuite genom erfarenhet
 • Har en bakgrund som systemförvaltare/application manager/projektledare eller liknande roll där du självständigt drivit på, och ansvarat för, ditt eget arbete
 • Har erfarenhet från service desk/2nd eller 3rd line support
 • Van att hantera kontakt med kunder/leverantörer
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill gärna satsa på dig som samlat på dig relevant erfarenhet inom Service Now/Google GSuite och nu vill ta nästa kliv för att lära dig mer i rollen som systemspecialist. Vi erbjuder dig en roll med eget ansvar där du får hjälpa till att förändra och förbättra!

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, initialt 6 månader där ambitionen är ett långsiktigt samarbete
 • Placering: Stockholm, Vasastan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PwC's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2 800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 50 000 kunder.