Systemutvecklare till säkerhetsföretaget Pondra!

Systemutvecklare till säkerhetsföretaget Pondra!

Har du tidigare arbetat som systemutvecklare i Java, C/C++ och är nu ute efter nästa utmaning? Pondra befinner sig just nu i en expansiv fas där de avser växa ytterligare med fler konsulter inom systemutveckling mot högteknologisk produktindustri! Sök redan idag för att få chansen att bli en del av ett företag som arbetar mot försvaret och andra aktörer inom samhällssäkerhet.

Information om uppdraget

Academic Work söker en systemutvecklare inom Java och C/C++ till företaget Pondra.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Pondra.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du tillhöra ett team som består av testare, konfiguration manager och resurskonsult inom telekombranschen. Nu är teamet i behov av en systemutvecklare som kommer sitta i projekt inom Java, C/C++. Projekten kommer ske inhouse men även ute hos kund.

Pondra arbetar med högkvalitativa tjänster till bl.a. försvaret, aktörer inom samhällssäkerhet och produktutvecklande företag inom försvar, energi, telekommunikation, transport/infrastruktur samt medicinsk teknik och vi sitter i fina lokaler i Värtan. Du kommer främst att arbeta i uppdrag mot stora företag och organisationer. Därför är det viktigt att du brinner för systemutveckling i produkter och komplexa miljöer.

Vi söker dig som
 • Är civil-, högskoleingenjör eller motsvarande
 • Har något års arbetslivserfarenhet av systemutveckling och brinner för systemutveckling i produkter och komplexa miljöer
 • Har kunskap eller erfarenhet av testdriven- och agil utveckling, SCRUM eller liknande arbetsformer
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du har följande kunskaper:
 • Erfarenhet av embedded-, Ada- och GUI-utveckling.
 • Continuous deployment och automattester i moderna byggmiljöer
 • Certifierad Scrumaster
 • Erfarenhet av systems engineering inom stora företag och organisationer
Som person är du en lagspelare och ser det som självklart att teamets framgång är större än din egen. Vidare är du mycket noggrann och kvalitetsmedveten eftersom det krävs i din konsultroll. Du öppensinnad och nyfiken på nya angreppssätt på utmaningar. Du kommer att samarbeta både med dina konsultkollegor samt med personal hos kund vilket ställer höga krav på samarbete och kommunikativ förmåga. Vidare är det i konsultrollen viktigt att vara flexibel och snabbt kunna anpassa dig till både nya projekt och omständigheter.

Övrig information
 • Start: Augusti eller september
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Gärdet
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pondra erbjuder högkvalitativa tjänster för verksamhetsutveckling, projektledning, tekniskt upphandlingsstöd och teknisk systemutveckling. Pondra verkar inom försvar och samhällssäkerhet, offentlig sektor samt produktutvecklande organisationer inom områdena energi, telekommunikation, transport/infrastruktur och medicinsk teknik. Företaget har funnits sedan 1993. I februari 2018 så ändrades namnet från Generic Systems Sweden AB till Pondra AB som en del i förändringen av koncerntillhörighet.