Systemutvecklare till en kundnära och varierande roll hos ProClient System AB!

Systemutvecklare till en kundnära och varierande roll hos ProClient System AB!

Vill du arbeta med utveckling inom en spännande bransch? Kanske vill du bli fullstack-utvecklare? Är du redo att ta chansen att arbeta i en flexibel roll med ständiga utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter? Då är rollen som systemutvecklare hos Proclient något för dig!

Information om uppdraget

Proclient söker idag en systemutvecklare som är redo att ta nya steg i karriären. Om du vill ha en arbetsplats där kunden alltid står i fokus, vill ha en roll där din utveckling är prioriterad, då har du hittat rätt!

Proclient har sedan lång tid tillbaka arbetat med implementering och anpassning av affärssystemet Pyramid för företag runt om i Sverige. I dag är Proclient en av de stora spelarna på marknaden och har under 25 års tid utvecklat sig mot att bli specialister inom utveckling och användandet av Pyramid.

I dag innefattar deras verksamhet mer än bara försäljning av affärssystemet. De arbetar med verksamhetskonsulting, skräddarsydda systemlösningar för varje kund samt ett helhetstänk där lösningar med serverparker, utveckling av nya tillläggsfunktioner i Pyramid och förvaltning av data är viktiga delar.

Framtiden är redan bestämd, Proclient ska växa! Med nya innovativa lösningar inom Pyramid och en marknad som växer tänker Proclient sitta i förarsätet på resan som nu tar fart!

Proclient är övertygade om att en platt organisation med nära till chefen innebär att man både kan vara flexibel mot sina kunder och skapa en utvecklarvänlig miljö. I arbetsgruppen finns det stor erfarenhet av både branschen och yrket som utvecklare, så för dig som vill är detta ett gyllene tillfälle att boosta din kompetens!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Proclients önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Proclient.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att arbeta varierat mot kundens olika behov, i stora och små projekt. Rollen kommer innebära nyutveckling av tilläggsprodukter för affärssystemet Pyramid såväl som förvaltning av systemen som redan finns ute hos kunderna. Rollen kommer att innebära arbete och utveckling inom både front-end och back-end, allt från små justeringar i användargränssnittet till komplexa integrationer.
Du kommer att få möjligheten att arbeta med anpassningar av Pyramid, implementering hos nya kunder, löpande förändringar hos befintliga kunder samt felsökningar och arbete med underhåll av systemen.

Vad får dig att trivas i rollen som utvecklare på Proclient?

"Den stora variationen av arbeten och kunder - Näst intill alltid något nytt som man inte tidigare har gjort när Pyramid är ett så brett system och alla kunder har hittat sitt arbetssätt." - Daniel Utvecklare på Proclient

I rollen kommer du att arbeta i deras egna utvecklingsverktyg Visual Kosmos. Proclient använder sig av verktyg och processer som bygger på Agila metoder och SCRUM.

Proclient tror starkt på att utveckla varandra, att visa upp och lära av varandras projekt och genom ständig feedback kommer man med tiden bli en fulländad specialist inom området. På Proclient är det högt i tak, och för att passa in på företaget är du en prestigelös person som kan hantera tydliga riktlinjer och stötta upp kollegor när det behövs för att driva projekt framåt.

Vi söker dig som
 • Har programmeringskunskaper i ett eller flera programmeringsspråk
 • Talar flytande svenska i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Kunskap av affärssystemet Pyramid
 • Erfarenhet från liknande arbete
 • Programmeringskunskaper i Javascript, PHP
Med ditt stora engagemang och initiativförmåga kommer du att få stor frihet och ta stor plats i deras olika spännande projekt. Du är som person ansvarstagande och vågar med tiden ta ansvar och leda egna projekt. Du kommer att ställas inför stora utmaningar dagligen och vi ser dig som en naturlig problemlösare.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sollentuna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa via mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proclient System AB startade sin verksamhet 1994, redan då med en klar vision. Att alltid leverera med kvalitet, i tid och på budget. Detta har vi lyckats med. Under de gångna åren har bolaget vuxit och verksamheten utvecklats. Vi startade upp i Göteborg och finns numera även i Stockholm, Malmö, Norrköping och Sundsvall. Från dessa kontor täcker vi hela Sverige och vi har även en hel del kunder utomlands.Vi erbjuder långsiktiga samarbeten gällande allt som rör affärssystem och IT. Detta är en viktig del i våra kunders verksamhet och med stort engagemang och stolthet vårdar vi det förtroende vi får. Att se våra kunder växa och effektivisera sin verksamhet gör att vi tror på det vi gör. Idag är Proclient System AB Sveriges ledande återförsäljare av affärssystemet Pyramid Business Studio.