Systemutvecklare till Stockholms nya e-mobility start up!

Systemutvecklare till Stockholms nya e-mobility start up!

Det är revolutionerande ny teknik vi pratar om. Nu har du chansen att vara med och bygga upp aimos IT-avdelning där du får möjlighet att driva företagets teknikutveckling framåt. Har du kreativa idéer om hur nya tjänster och applikationer kan förenkla vardagen för storstadsinvånarna så har du alla möjligheter att driva dem hos aimo. Som Systemutvecklare kommer du förvalta befintliga system och processer men samtidigt kavla upp ärmarna och verkligen bidra till utvecklingen av en mobilitetslösning i världsklass!

Information om uppdraget

Academic Work söker för aimos räkning en Systemutvecklare. Då bolaget växer utökar Stockholmskontoret med en nyckelspelare till IT-avdelningen.

Aimo är bildelning när den är som bäst. Öppna appen, hämta en bil nära dig, behåll den så länge du vill och avsluta din resa genom att parkera på någon godkänd plats inom deras Homezone. Aimo har endast elbilar och du betalar endast för den tid du använder tjänsten. Ingen parkeringsavgift, ingen trängselavgift, ingen avgift för bränsle. Det är ett enkelt och prisvärt sätt att ta sig hit till dit. Kontoret är beläget i nyrenoverade lokaler i Stadshagen, Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som Systemutvecklare på aimo arbetar du i en spännande och internationell miljö där du har en nyckelroll med ett stort inflytande över aimos fortsatta utveckling. Du kommer i huvudsak att arbeta som kravställare mot aimos systemleverantörer och du har ansvar för implementering samt att proaktivt driva förändringsprocesserna framåt. Det innefattar förvaltning och förbättring av det befintliga systemet men också utveckling av tjänster som kommer göra gott för dem i framtiden.

Exempel på arbetsuppgifter:

Hantera kravställning mot leverantörer

Utveckling av tjänster där du har en stor möjlighet att komma med egna idéer och tankar

Drift och förvaltning av de befintliga applikationer

Vi söker dig som

Som Systemutvecklare på aimo är det stort fokus på att ständigt föra företaget framåt. Då du ansvarar för IT-funktionen är det viktigt att vara orädd och kunna ta egna initiativ. Du kan tidigare ha arbetat som t.ex. drift/nätverkstekniker, IT-support och vill nu utvecklas inom IT-området i en bransch som är i ständig rörelse.

Du ska ha varit i kontakt med .NET, C# och SQL. Då deras plattform idag ligger i en Microsoft .NET miljö;

ha koll på rest API:er; och

vara flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

apputveckling och administration av App Store och Google Play;

att bedriva utvecklingsprojekt och koordinering av resurser från olika leverantörer;

Microsoft IIS, certifikat och domänhantering; samt

Cloud services (Amazon AWS)

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Kontorstider 08 - 17 med möjlighet till flex

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Placering: Stockholm, Stadshagen

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Aimo Solution AB.

Kontaktuppgifter: Oscar Svalland

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aimo Solutions AB:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aimo Solution AB är ett snabbt växande företag som finansieras av det japanska investmentbolaget Sumitomo Corporation. Med rötter från samurajerna, och genom att vara lyhörda för samhällets framsteg, har de vuxit till en av Japans största investerare. Med insikt om framtidens mobilitet har Sumitomo och aimo bokstavligen växlat upp för att möta de nya behoven hos Stockholmare på väg.