Juniora systemutvecklare till LäkarLeasing på Kungsholmen!

Juniora systemutvecklare till LäkarLeasing på Kungsholmen!

God sammanhållning, fokus på kulturen och att ha roligt på jobbet. Det är tre saker som kännetecknar LäkarLeasing och deras IT-avdelning på kontoret på Kungsholmen. Väldigt hög nivå på kompetensen inom utveckling och en chef som är närvarande och stöttande från start är ytterligare två faktorer.
LäkarLeasing växer så det knakar och söker nu fler utvecklare som vill ha en brant utvecklingskurva, arbeta med den senaste tekniken och ha tillgång till goda förmåner bestående av bland annat konferensresor, härliga AWs, flexibla arbetstider och stort inflytande.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu ett gäng juniora Systemutvecklare till LäkarLeasing på Fridhemsplan, Kungsholmen.

LäkarLeasing är Sveriges största företaget inom vårdbemanning och arbetar rikstäckande med att bemanna landets vårdcentraler och sjukhus.
Du kommer att bli en del av IT-avdelningen som idag består av ett härligt och socialt gäng på 5 personer, som alla ser fram emot att välkomna ytterligare ett antal nya kollegor!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos LäkarLeasing.

Arbetsuppgifter

I rollen som Systemtvecklare kommer du tillsammans med ditt team arbeta med att utveckla och förbättra LäkarLeasings bemanningssystem. I dagsläget är det egna bolaget kund och slutanvändare, men långt gångna planer för att sälja systemet vidare till andra samarbetspartners finns. LäkarLeasing vill därför utöka sitt team med ett antal drivna utvecklare, både inom frontend och backend.

Teamet arbetar agilt med kanban, samt med nya tekniker och ramverk.
Exempelvis med JavaScript, TypeScript, MySQL, NodeJs och MongoDB. Tjänsten passar dig som vill arbeta tillsammans med andra drivna utvecklare, på en arbetsplats där du snabbt får ta ansvar och där du får vara med och påverka ditt arbete i hög grad. Som nyanställd blir du tilldelad en handledare som du kommer kunna bolla funderingar och problem med precis när du vill, och självklart får du en gedigen introduktion från start.

För att söka denna tjänst hos LäkarLeasing så krävs ingen tidigare erfarenhet, bara en stor passion för just systemutveckling!

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper inom JavaScript, TypeScript och NodeJs, kunskaper som du fått genom studier eller genom egna projekt
 • Har grundläggande erfarenhet av Linuxmiljöer
 • Är obehindrad i det engelska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Gått en eftergymnasial utbildning inom IT, YH- eller högskola/universitet
 • Tidigare varit i kontakt med Docker
 • Pratar och skriver bra svenska
 • Har egna kodprojekt att visa upp, exempelvis via Github
Som person är du social, driven och kreativ i dina lösningar. Du öppen för att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina egna kunskaper till dina kollegor. Vidare är du bra på att arbeta självgående och tar ansvar för ditt arbete samtidigt som du tycker om att samarbeta med andra.

Övrig information
 • Start: Snarast, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Fridhemsplan, Kungsholmen
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoorinator Amanda Axelsson.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LäkarLeasings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på amanda.axelsson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läkarleasing är Sveriges största läkarbemanningsföretag. Företaget präglas av en stark och ung företagskultur som består av medarbetare med mycket energi och högt driv, där alla är med och bidrar till en god stämning och till att man når sina mål. Medarbetarna på Läkarleasing har en stark sammanhållning och detta är en arbetsplats där man har roligt tillsammans både på arbetsplatsen och på sin fritid. Ta chansen att utvecklas och nå höga mål tillsammans med Läkarleasing!