Junior C# .Net utvecklare

Junior C# .Net utvecklare

Är du duktig på C#.Net och vill jobba i en varierad roll med trevliga och kunniga kollegor? I denna roll kommer du främst att jobba med nyutveckling och i en miljö där stämningen är god och man löser uppgifterna tillsammans. Här får du möjligheten att utveckla dina kunskaper och utvecklas som systemutvecklare på lång sikt. Sök omgående för att inte missa chansen!

Information om uppdraget

Som systemutvecklare hos CRM Treasury Systems kommer du främst att utveckla i C# .Net och kommer till största delen få arbeta med nyutveckling. Teamen arbetar agilt i sprintar på två till tre veckor där det dagligen är standup möten där ni går igenom vad som ska göras och prioriteras framåt. Är du junior i rollen får du god stöttning av de seniora kollegorna i teamet.

Känslan när man kommer in på CRM Treasury Systems är att man möts av ett gäng som verkligen arbetar tillsammans mot gemensamma mål i en platt organisation med sunda värderingar. Dina framtida kollegor består av ett tjugotal personer där ca hälften är finanskonsulter och hälften utvecklare. Tillsammans med de andra utvecklarna kommer du att arbeta med allt vad gäller utvecklingen kring Treasury Management systemet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos CRM Treasury Systems AB. och deras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter
 • Utveckla främst i C#.Net
 • Skriva test och testa din kod
När du börjar i rollen kommer du att få en introduktion i systemen, sen kommer du att få sitta tätt tillsammans med mer seniora kollegor för att få stöttning och lösa uppgifter tillsammans. För dig som är junior får du bra stöttning av teamet, detta är en perfekt roll för dig som vill lära dig nya saker och jobba i en roll där du får utveckla dig.

Vi söker dig som
 • Har kunskaper i C# .Net
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
 • Är en teamplayer som trivs att jobba med andra
 • Brinner för systemutveckling och att lära dig nya saker
Det är meriterande om du kan WPF (Windows Presentation Foundation), XAML Unit testning, Entity framework samt om du har erfarenhet av IT säkerhet eller har finansintresse.

Som person är du driven och orädd för att testa nya saker. För att trivas hos CRM Treasury Systems ser vi gärna att du är nyfiken och gillar att vara påläst om nya verktyg. Du är en teamplayer som trivs med att samarbeta med andra och lösa uppgifter tillsammans, Vi ser gärna att du har ett öppet sinne och bidrar till god stämning till gruppen.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm, Värtahamnen
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Johanna Olsson eller Rekryteringskoordinator Joanna Medner
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CRM Treasury Systems AB är en ledande leverantör av finanssystem till industrins finansförvaltningar. Systemet är en molntjänst (driften hanteras internt). Företaget har funnits i 30 år och växer fort. CRM Treasury System är starkast i Norden med leverans av Treasury Management system och har idag ca 90 kunder som bl.a. består av stora tunga industribolag.