Systemutvecklare inom SCADA till AcobiaFlux!

Systemutvecklare inom SCADA till AcobiaFlux!

Som Systemutvecklare är du med och utvecklar framtidens tekniska system. I rollen utvecklar du tekniska lösningar som driver samhället framåt i allt från tunnelstyrning och öppningsbara broar till effektivisering i tillverkningsprocessen av läkemedel. Är du en lagspelare som har kunskaper inom SCADA-programmering är du den vi söker!

Information om uppdraget

AcobiaFlux utvecklar lösningar inom Automation och Industriell IT inom tre affärsområden: industri, fastighet och infrastruktur. Genom skräddarsydda lösningar erbjuder de sina kunder hjälp inom övervakning, styrning, planering och spårbarhet.
AcobiaFlux arbetar även aktivt med personlig och organisatorisk utveckling för att ligga i framkant när det kommer till att skapa bra samarbeten, både internt och externt. Inledningsvis i rollen kommer du att få en god introduktion för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll.

Vill du veta mer om vad Acobiaflux? Se videon

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AcobiaFlux. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Vår ambition är att uppdraget är långsiktigt och att det därför ska leda till en överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som SCADA-programmerare kommer du att:
 • ansvara för design och utveckling av tekniska lösningar
 • arbeta i nära samarbete med kollegor och kunder
 • programmera och driftsätta SCADA-system för styrning och övervakning av teknisk utrustning inom industri och infrastruktur
Du kommer inledningsvis ta dig an projekt av mindre skala och med tiden jobba med allt större projekt till större företag.

I rollen är du med i hela produktcykeln som startar med ett uppstartsmöte med kunden. Ni kartlägger då deras behov och problem. När problemet är fastställt ska du presentera en lösning som sedan ska programmeras och slutligen driftsättas.

Tjänsten passar dig som är vill utvecklas inom programmering i ett innovativt företag med högt i tak. Här är beslutsvägarna korta och du uppmuntras komma med kreativa lösningsförslag. Vi vill att du ska trivas under lång tid på AcobiaFlux så därför finns goda möjligheter att växa i rollen genom att ta sig an större projekt med mer komplex problemlösning. Det finns även möjlighet att ta del av projekt inom PLC-programmering.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har kunskap inom SCADA-programmering
 • Uttrycker dig obehindrat i svenska så språket används dagligen i arbetet
Det är meriterande om du:
 • Har körkort
 • Har kunskap inom el-, regler-, och styrteknik
 • Du har jobbat i SCADA-systemen: iX, Citect eller WinCC
För att axla rollen på bästa sätt ser vi att du har en god problemlösande förmåga och kan hitta kreativa lösningsförslag. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga då arbetet är teambaserat och det är viktigt att ni jobbar tillsammans. Vidare är det viktigt att du är lyhörd inför kundens behov och kan anpassa lösningarna efter det. Som person bör du även vara noggrann för att säkerställa att arbetet utförs med högsta kvalité.

Övrig information
 • Start: Feburari, eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm, Hägersten
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AcobiaFlux erbjuder heltäckande lösningar till företag inom Automation och Industriell IT. De är etablerade i Sverige och Norge och har i dagsläget cirka 70 anställda. De är verksamma inom tre affärsområden, industri, infrastruktur och fastighet.

Industri
Inom industri arbetar de med processautomation och övergripande integrationslösningar som skapar en effektiv och säker process. De har lång erfarenhet av att arbeta mot stora och komplicerade tillverkningsprocesser inom exempelvis läkemedels-, livsmedels-, petroleum- och verkstadsindustrin.

Infrastruktur
Inom infrastruktur jobbar de med styrning, övervakning och integrering av tekniska system inom väg- och spårbunden trafik som skapar en effektivare, säkrare och miljövänligare trafiksituation.