C++ utvecklare till Expisoft i Täby

C++ utvecklare till Expisoft i Täby

Expisoft söker en duktig och driven systemutvecklare som vill åta sig uppdraget att skydda dem som skyddar nationen!

Information om uppdraget

Expisoft är ett Svenskt snabbväxande företag som utvecklar branschledande produkter och lösningar inom IT-säkerhetsområdet. De ligger i den absoluta framkanten när det gäller design, implementation och driftsättning av avancerade säkerhetssystem hos krävande kunder inom försvaret såväl som den civila marknaden.

Förutom att utveckla avancerade säkerhetslösningar värnar Expisoft om sina anställda och kunder. Detta uttrycks genom deras värdeord: Kommunikation, trivsel, respekt och kund i fokus. Och vad innebär då dessa värdeord? Jo, hos Expisoft arbetar de med återkommande feedback genom en öppen och ärlig dialog. De delar gärna med sig av sin kunskap, förslagsvis under en gemensam fika. Expisoft tycker även att det är viktigt att ha roligt, vilket du kommer ha om du värdesätter att arbeta med frihet under ansvar.

"Att arbeta på Expisoft har varit som att en ny värld har öppnat sig för mig. Från att ha arbetat på stora internationella företag med en strikt struktur eller på mindre stressiga reklambyråer har företagskulturen på Expisoft gjort så att jag känner mig peppad på att gå till arbetet. Stämningen är familjär och alla blir sedda och det går snabbt att komma in i gruppen och arbetet. Att ha frihet under ansvar samtidigt som man får möjlighet att utvecklas och vara delaktig i processerna inom företaget har gjort mig till en bättre programmerare samtidigt som jag vuxit som anställd." - Så beskriver Robert, webbutvecklare, sin tid hos Expisoft:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Expisoft.

Arbetsuppgifter

Hos Expisoft kommer du bland annat att skriva kod, felsöka, rätta buggar samt utveckla de lösningar som kunder efterfrågar.
 • Tjänsten innebär att du kommer att bli en viktig kugge i Expisofts utvecklings¬team som av våra konkurrenter anses ligga i den absoluta framkanten vad gäller design, implementation och drift av avancerade PKI/CA baserade säkerhetstjänster.
 • Självklart använder Expisoft moderna agila utvecklingsmetodiker som nightly build, Kanban etc varför det är en fördel om du är bekant med dessa metodiker.
 • Expisoft utvecklar även olika tekniska stödverktyg för att förbättra och optimera olika arbetsprocesser för våra kunder samt för att göra livet enklare för våra kollegor.
Vi söker dig som
 • Har en utbildning och examen inom systemutvecklingsområdet eller är självlärd inom programmering
 • Du programmerar obehindrat i C++ och kan Windows och Linux på dina fem fingrar
 • Du gillar att arbeta i team och är bra på att kommunicera, med kollegor, partners och kunder
 • För denna tjänst krävs svenskt medborgarskap då Expisoft arbetar med försvarsrelaterade projekt
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från IT-säkerhetsområdet, PKI/CA lösningar, X.509 certifikat, smarta kort, kryptering etc.
Oavsett utbildning, bakgrund och arbetslivserfarenhet så tror vi dock att du hållit på med datorer sedan barnsben och har ett stort intresse av design, programvaruutveckling och teknik. För att passa i tjänsten tror vi att du brinner för att lösa tekniskt svåra problem och bygga avancerade tekniska lösningar för att leverera lösningar till dessa problem.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Täby, Propellervägen 12
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på daniel.klasson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Täby
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expisoft är ett svenskt programutvecklingsföretag och en av Sveriges mest erfarna aktörer inom IT-säkerhetsområdet. Vi har utvecklat olika identitets- och säkerhetsprodukter under flera företagsnamn (Bull, Integris, Steria) sedan början av 1990-talet och nu utvecklas produkterna vidare under vårt eget namn Expisoft Secure Access. Vår produktfamilj möter samtliga svenska och europeiska IT-säkerhetsstandarder inom Elektroniska ID, PKI, CA och VPN området.

Våra kunder återfinns främst hos större organisationer inom offentlig förvaltning, försvaret samt medelstora och stora företag, såväl i Sverige som internationellt.

Vår teknik hjälper företag och myndigheter att skydda sina arbetsplatser, sina nätverk och sin information mot olika IT-säkerhetsrelaterade hot som bedrägeri, stöld eller manipulering av information, otillbörlig användning, intrång m.m.

Med en bra informationssäkerhet kan affärsprocesser effektiviseras och verksamhetssystem göras tillgängliga för fler användare, kunder och partners samt från andra platser, exempelvis hemmet eller mobilt.