Automationstekniker hos Stockholms Styr Team

Automationstekniker hos Stockholms Styr Team

Vill du arbeta som Automationstekniker hos Stockholms Styr Team? Stockholms Styr Team söker dig med ett stort intresse för automation och digitalisering av anläggningar och som vill arbeta i en spännande miljö där en dag inte är den andra lik. Som Automationstekniker inom fastighetsövervakning och digitalisering får du vara med och utveckla företaget inom både automation och programmering. Här får du chansen att bygga på dina erfarenheter inom ett framgångsrikt arbetsområde. Är du rätt person dvs har du erfarenhet av att programmera i PLC och är up for the challenge? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Stockholms Styr Team arbetar med energieffektiva system och kundanpassade totallösningar för kontor, bostäder och offentliga miljöer. De utför allt från nyetableringar och ombyggnader till mindre servicejobb samt ramavtalsarbeten inom styr- och övervakning. Stockholms Styr Team växer och söker nu en Automationstekniker som vill vara med och bidra till både sin egen och företagets utveckling. Man kommer att ingå i Teknik-teamet som idag består av 12 medarbetare och tillhöra SCADA-Gruppen med tre andra. Stockholms Styr Team tror på frihet under ansvar. De ställer sina anställda i centrum och åker iväg på resor tillsammans för att skapa bra teamkänsla. Oavsett om man arbetar som projektledare, automationsingenjör, tekniker eller med administration är man en viktig del av teamet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholms Styr Team. Uppdraget kommer att vara på heltid och är tillsvidare, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Automationstekniker kommer du arbeta med Stockholms styr teams övervakningssystem i SCADA/DHC. En av Stockholms styr teams största kunder är Stockholms stad och därav så kommer du arbeta med övervakning av bland annat idrottsanläggningar inom Stockholmsområdet.

Du kommer bland annat att:
 • Programmera i PLC
 • Inhämta data och skapa bilder
 • Driftsätta system
Tjänsten passar dig som brinner för tekniken och trivs i en roll med mycket eget ansvar. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och trivs att arbeta nära tekniken.

Vi söker dig som
 • Har en tekniskutbildningsbakgrund inom styr och regler eller likvärdigt
 • Har goda datateknik- och datakunskaper
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Som person har du ett grafiskt sinne och brinner för utveckling. Du är nyfiken och trivs med frihet under ansvar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Bandhagen, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm styrs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholms Styr Team är ett av dotterbolagen för koncernen Stockholms Teknik Team. Stockholms Styr Team erbjuder kostnadseffektiva lösningar som förenklar för kunderna, oavsett om det gäller ombyggnationer, nybyggnationer eller service. De tillhandahåller totallösningar för kontor, bostäder och offentliga miljöer. Precis som namnet säger så är Stockholms Styr Team noga med att poängtera att man arbetar i team.