Systemintegrationstestare till Xylem!

Systemintegrationstestare till Xylem!

Här finns chansen för dig som är junior med högskole- eller civilingenjörsutbildning att komma in och lära dig massor! I rollen kommer du arbeta tillsammans med seniora och kompetenta kollegor i rollen som systemintegrationstestare/testingenjör. Xylem är ett innovativt och marknadsledande bolag som är specialiserade inom vattenteknik och vattenpumpar. Vi ser fram emot att kunna erbjuda dig med tekniskt intresse och stort engagemang en roll på en arbetsplats där många Academic Work-konsulter trivts tidigare. Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Som junior systemtestare hos Xylem kommer du att arbeta på avdelningen Monitor and Control som ansvarar för styrningen av vattenpumparna. I denna roll så kommer du att tillhöra System and validation teamet som idag består av 5 seniora systemtestare som ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig. Ni kommer tillsammans att arbeta med att testa mjukvaran i pumparna och kvalitétssäkra ett flertal av företagets produkter. Målet är att dessa produkter även i fortsättningen ska upplevas vara världens bästa ur ett kundvärdesperspektiv så därför finns en stor mängd intressanta och roliga utmaningar att ta sig an. Rollen i sig innebär en möjlighet att hantera en bred variation av ärenden, så det är en fördel om du som person gillar att prova på nya saker!

Vi antar att du är nyfiken att lära känna Xylem som företag bättre? Det gör du enkelt genom att titta på denna film:

Du erbjuds
 • Arbeta nära en högkvalitativ produkt som transporterar och renar vatten globalt
 • En arbetsplats där du förbättrar livsvillkoren för människor runt om i världen
 • Nära samarbete med mer seniora kollegor i rollerna som systemintegrationstestare
 • Kompetensutveckling hos ett väletablerat företag där din upplärning är individanpassad beroende på din nuvarande kompetens
Xylem har dessutom vunnit flera olika priser, varav ett pris är Guldknappen, där dom blivit utnämnda till Sveriges mest föräldravänliga arbetsplats, då de arbetar för att deras anställda ska få ihop arbetslivet med privatlivet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär men främst relaterade till systemintegrationstestning av företagets produkter. Du kommer att arbeta främst med mjukvaran men även ha mer praktiska inslag genom fysiska tester i deras laboratuirum.

Typiska arbetsuppgifter är:
 • Koda tester (främst i Python)
 • Arbeta i vår kunds testlabratorier
 • Skriva testfall samt granskning av teamets tester
 • Dokumentation och administration kring dina testresultat
 • Rapportera och verifiera defekter
Vi söker dig som

Vi söker dig som som är nyexad och hungrig på att utvecklas inom systemtestning. Vi ser gärna att du är nyfiken och intresserad av testmetoder och teknik. Du behöver även ha:
 • Utbildning som civilingenjör/högskoleingenjör inom t.ex. datateknik, mekanik, elektronik eller annan relevant inriktning
 • Har kunskaper i Python
 • Har ett genuint intresse för teknik
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.
Som person är du:
 • Noggrann
 • Initiativtagade
 • Problemlösande
I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten. För att trivas hos vår kund är det viktig att du är en person med stort engagemang, är noggrann i ditt arbete och gillar att ta initativ

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Stockholm, Sundbyberg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se