Systemingenjör till ledande teknikföretag inom IR-kameror

Systemingenjör till ledande teknikföretag inom IR-kameror

Kom så nära tekniken det går och arbeta med komplexa tekniska utmaningar. Här får du chansen att arbeta med IR-kameror på ett världsledande företag. Produkterna används globalt till att både spara energi och till att rädda liv. Här får du möjligheten att arbeta både praktiskt och teoretiskt med utvecklingen av värmekameror i ett ingenjörsteam fullt av kompetens. Vi söker en teamspelare som drivs av teknisk problemlösning!

Information om uppdraget

Företaget tillverkar högteknologiska värmekameror och i rollen tillhör du avdelningen som arbetar med utveckling och förbättring av kamerornas detektorer.

Arbetet innebär att du tillsammans med ditt team testar dig fram och arbetar med daglig problemlösning eftersom det inte finns något facit. Tekniken är avancerad vilket gör att du hela tiden kommer att lära dig nytt inom området.

Tjänsten passar dig som vill fördjupa dig inom IR-kameror och har drivkraften till att förstå hur saker och ting fungerar. Med stöttning av dina kollegor lär du dig högteknologiska produkter på detaljnivå.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Behovet är långsiktigt och kommer inledas med en 6 månaders visstidsanställning med ambition till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Systemingenjör kommer du att arbeta med IR-kamerornas detektorer för att säkerställa att de håller högsta kvalité. Detta kommer innebära att både arbeta med förbättringsarbete och problemlösning i ett nära samarbete med kollegor.

Både den färdiga produkten och produktionslinjen spelar en viktig roll för kvalitén. Denna roll är därför en avgörande länk mellan RnD-avdelningen och produktionen. Vid eventuella fel hos detektorerna krävs noggrann felsökning och problemlösning.

För att trivas i rollen är det även viktigt att du är orädd och trivs med stora kontaktytor då ett samarbete mellan olika avdelningnar är avgörande för att lyckas i rollen.

Vi söker dig som
 • Minst 2 års erfarenhet från en liknande roll
 • Avslutad civilingenjörsutbilding
 • Mycket goda kunskaper inom både svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
 • Goda kunskaper i MATLAB eller Python
 • Intresse för att arbeta både praktiskt och teoretiskt
 • Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande produkter
Som person ser vi att du:
 • Har mycket god samarbetsförmåga
 • Agerar problemlösande och initiativtagande även när det inte finns en tydlig lösning på problemet
 • Tar stort ansvar för ditt arbete och ser till att saker och ting blir gjorda med goda resultat
Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Långsiktigt behov
 • Placering: Täby
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se