Systemadministratör till ledande bolag inom företagshälsovård!

Systemadministratör till ledande bolag inom företagshälsovård!

Kommer du ifrån en teknisk bakgrund och tycker det är roligt med databashantering? Vår kund Feelgood söker dig som är driven och kommunikativ som samtidigt vill utvecklas i en givande arbetsmiljö. Har du dessutom god system- och dokumentionsvana? Då är det här rätt tjänst för dig! Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Vår kund finns idag över hela Sverige med ca 750 medarbetare. De grundandes 1995 och har idag 8 300 kunder, företag och organisationer i en mängd branscher, både privat och offentlig sektor. Företagets verksamhet är inriktade på företagshälsovärd inklusive träning och fysioterapi, organisation och ledarskap, skadligt bruk i arbetslivet och privat sjuk- och friskvård. Varje dag arbetar vår kund för att deras kunder ska vara Sveriges friskaste. De stödjer deras medarbetare och chefer i att må bra och prestera på jobbet, med fokus på att satsningar på hälsa ska vara en lönsam investering genom ökad produktivitet och sänkta kostnader för ohälsa för företag och ökad livskvalitet för privatpersoner.

Du erbjuds
 • En gedigen upplärning i syfte att komma in i rollen på bäst möjliga sätt
 • En karriärmässigt attraktiv roll
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen som systemadministratör innebär ett stort fokus på datahantering i främst Excel men du kommer även att kontakt med kunder och kontaktpersoner och ska kunna fånga upp rätt saker och anpassa ditt budskap till olika människor. Det kommer även vara viktigt i rollen att kunna lära ut arbetssättet till medarbetare i organisationen. Du kommer även ha kontaktytor med kunds olika systemutvecklare.

Vi söker dig som
 • Har en kandidatexamen
 • Tidigare har arbetat i Excel och ska kunna grundläggande formler
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har grundläggande förståelse för vård, rådgivning, arbetsmiljö och hälsa
 • Mycket god dator- och systemvana
 • Dokumentationsvana
Det är meriterande om du:

* Har arbetat inom vårdsektorn

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse. Inför ev. anställning är det krav på att du tar ett en alkohol- och drogtest.
 • Omfattning: Heltidstjänst, kontorstider gäller men med undantag för arbete 1-2kvällar
 • Placering: Hägersten (Telefonplan), Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se