Svenska kyrkan söker en ny stjärna till receptionen!

Svenska kyrkan söker en ny stjärna till receptionen!

Är du student och ute efter ett extrajobb? Har du sinne för service och gillar att göra det lilla extra för så väl kollegor som besökare? Är du även en hejare på att bemöta kunder i telefon? Då är detta jobbet för dig, tveka inte på att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en receptionist till Svenska kyrkan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Svenska kyrkan. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till början av sommaren.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du arbeta med service internt och externt. Du ansvarar för att hålla rent och snyggt och upprätthålla en hög standard i dom offentliga miljöerna.

Du kommer till exempel att:
 • Sitta i telefonväxeln och ta hand om inkommande samtal
 • Hantera post
 • Ansvara för inköp till kontoret samt stötta upp medarbetare vid enklare administrativa uppgifter
Tjänsten passar dig som gillar att ge service i högsta klass och som trivs i sociala miljöer!

Vi söker dig som
 • Är student
 • Har god datavana och goda kunskaper i officepaketet
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då arbetsuppgifterna kräver detta
 • Har tidigare erfarenhet av växelhantering
Det är meriterande om du

* Tidigare har arbetat i systemen Marvin eller Touchpoint

Som person är du serviceinriktad och initiativtagande. Du har ett öga för vad som behöver göras näst och ligger ofta steget före. Du tar ansvar över dina uppgifter och trivs i att arbeta självständigt även om arbetet kommer innebära till stor del social kontakt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Detta är ett deltidsuppdrag och du kommer arbeta varje fredag under kontorstider.
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svenska kyrkans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För mer information besök Svenska Kyrkan