Supporttekniker till Wx3 Telecom!

Supporttekniker till Wx3 Telecom!

Har du nyligen tagit examen från högskole- eller YH-utbildning med inriktning mot nätverk? Är du kommunikativ, social och gillar att ha kul på jobbet? Då ska du söka till tjänsten som Supporttekniker till Wx3 Telecom i Kista!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Supporttekniker till Wx3 Telecom och deras kontor i Kista.

Wx3 Telecom AB är specialister på telefoni och hjälper sina kunder att ta fram en prisvärd skräddarsydd lösning, oavsett om de behöver abonnemang, växel eller en komplett telefonilösning. De erbjuder snabb uppstart, personlig hjälp vid installation och produkter som fungerar utan krångel.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Wx3 Telecom.

Arbetsuppgifter

Wx3 Telecom är en teleoperatör fokuserat på att utveckla, leverera och supportera moderna och effektiva kommunikationslösningar. Deras kunder är små och medelstora företag och de säljer främst via partners och agenter.

Som Supporttekniker kommer du arbeta i ett team om tre personer där ni tillsammans kommer arbeta med tekniskt stöd till deras partners och kunder via telefon och mail. Du kommer att jobba nära utvecklingsteamet. Du kommer även att genomföra installationer av telefoner och växlar samt utbildningar ute hos kunderna.

Tjänsten passar dig som har ett starkt intresse för nätverk och IT samtidigt som du gillar kundkontakt och problemlösning. Du är i början av din karriär och sugen på att hela tiden utvecklas och lära dig mer inom området. Har du ett intresse av att kanske arbeta med programmering och utveckling i framtiden? Då finns möjligheterna för det hos Wx3 Telecom!

Vi söker dig som
  • Har en högskole-, YH- eller annan eftergymnasial utbildning inom nätverk
  • Har goda tekniska kunskaper, främst inom nätverk
  • Är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift
Som person är du framåt, social och kommunikativ. Du gillar att samarbeta med olika typer av människor och gillar att vara en del av ett team. Vidare gillar du även olika typer av problemlösningar och har god känsla för service. Hos Wx3 blir du en del av ett team som har roligt på jobbet!

Övrig information
  • Start: Augusti/September
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kista
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wx3 Telecoms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Wx3 Telecom AB här