Supporttekniker till TCS med uppdrag hos ett världsledande industriföretag

Supporttekniker till TCS med uppdrag hos ett världsledande industriföretag

Växer du i en inspirerande och utvecklingsdriven miljö där du får arbeta i ett av världens största industribolag? Tata Consultancy Services söker nu en konsult som ska arbeta som Supporttekniker hos deras kund, ett globalt industribolag. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas inom teknisk support genom arbete med kunniga kollegor samt utrymme att få lägga tid och kvalitet på dina kunder.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Supporttekniker till Tata Consultancy Services, ett globalt företag som erbjuder IT-lösningar och affärslösningar till sina kunder. Tata Group har 400 000 konsulter världen över där ca 1300 arbetar i Sverige. TCS är ett av Indiens största industriella bolag.

I den här rollen agerar du som konsult för TCS ute hos ett av världens största globala industriföretag. Du kommer hjälpa medarbetarna på kontoret i Sickla och Slagsta, både onsite och remote, samtidigt som du utvecklas i din IT-kompetens. I arbetsteamet som består av två kollegor samt närmaste chef, har alla samma arbetsuppgifter. Fokus i teamet är service, teamwork och flexibilitet.

Som konsult hos TCS får du in foten i en global arena med fortsatta karriärmöjligheter. Deras medarbetares fortsatta utveckling är av stor prioritet för TCS där kompetensutveckling och hjälp inom både nationella och internationella karriärsbyten erbjuds.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TCS.

Arbetsuppgifter

Som Supporttekniker kommer du arbeta med ärendehantering i Windowsservrar och erbjuda deras kunder en förstklassig service. Du kommer främst arbeta med installation, uppdatering samt felsökning av program på stationära och mobila enheter. Stort fokus ligger på noggrannhet och att arbetet blir korrekt utfört.

Du kommer till exempel att:
 • Installera och konfigurera hård- och mjukvara till stationära datorer och laptops
 • Administrera via Active directory
 • Ge support kring skrivare samt video- och konferensutrustning
 • Felsöka enklare nätverksfel
 • Hantera ärenden i ärendehanteringssystem
 • Lösa ärenden både onsite och remote
Tjänsten passar dig som vill till en arbetsplats med en behaglig arbetsbelastning där du får möjlighet att utvecklas med nya tekniker och applikationer. Arbetsplatsen präglas av teamwork där det finns ett gemensamt intresse och nyfikenhet för ny teknik.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har arbetat med en liknande roll sedan innan där du har haft en supportroll där du har arbetat i ett ärendehanteringssystem.
 • Har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Har ett tekniskt intresse
 • Har arbetat i ett ärendehanteringssystem
 • Har arbetet med Windowsservrar (Gärna Windows 10)
 • Är flytande i svenska och engelska
Det är meriterande om du har arbetat med ärendehanteringssystemet Service Now.

Som person är du noggrann och har koll på att arbetsuppgifterna utförs på bästa sätt samtidigt som du är flexibel nog att kunna prioritera om bland arbetsuppgifterna om så skulle krävas. Du tycker om att arbeta i ett team och har en god samarbetsförmåga. För dig är kommunikation en viktig del i din vardag där du kan hjälpa till att sporra lagandan hos dina teamkamrater. Du tar gärna eget ansvar för arbetet och att för att göra varje kund nöjd.

CV och personligt brev skickas in på engelska.

Se här för att lära dig mer om Tata Consultancy Services!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sickla, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TCS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tata Consultancy Services is an IT services, consulting and business solutions organization that delivers real results to global business, ensuring a level of certainty no other firm can match. TCS offers a consulting-led, integrated portfolio of IT, BPS, infrastructure, engineering and assurance services. This is delivered through its unique Global Network Delivery Model, recognized as the benchmark of excellence in software development. A part of the Tata group, Indias largest industrial conglomerate, TCS has close to 400,000 of the worlds best-trained consultants in 46 countries.

Present in the Nordic region since 1991, TCS has continuously invested in the market and has around 8,000 professionals working for in Sweden, Finland, Norway, Denmark and across TCS Global Network Delivery Model (GNDM). Since 2010, TCS has shown strong growth in the region, with significant increase in local hiring.