Supporttekniker på deltid till ett av Nordens ledande företag inom inredning för offentlig miljö!

Supporttekniker på deltid till ett av Nordens ledande företag inom inredning för offentlig miljö!

Söker du ett utvecklande deltidsarbete vid sidan av studierna där du får utvecklas inom IT? Är du personen dina vänner alltid vänder sig till när det har problem med sin dator? Då är du personen vi söker! Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en supporttekniker på deltid till Senab. Uppdraget är lokaliserat i Stockholm men du kommer att supportera till samtliga 14 kontor i Sverige. Där de två största kontoren finns i Göteborg och Malmö.

Vi söker dig som har ett stort IT-intresse, vill jobba deltid som 1st linesupport och har erfarenhet av Mac. I rollen kommer du att få hantera driften av infrastrukturen på kontoren i form av nätverk, skrivare, klientdatorer och konferensutrustning. IT-avdelningen består av sex personer där du kommer in som den sjunde och kommer få chans att lära dig av kompetenta kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Senab. Uppdraget kommer att vara på deltid och är tillsvidare.

Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker kommer du:
 • Ge support till samtliga kontor i Sverige
 • Felsökning och installation
 • Utbilda inom de dagliga uppgifterna på kontoret
Vi söker dig som

Vi söker dig som har:
 • Grundläggande kunskap nätverk(LAN och WLAN)
 • Grundläggande kunskap inom felsökning och installation av klientdatorer, framförallt Mac men även PC
Det är meriterande om du har:
 • Kunskaper i Citrix, Visma och Web-utveckling
 • Kunskaper inom Office 365 och AD
Som person är du pedagogisk, social och problemlösningsorienterad.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Senabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work och sts04@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork