Supporttekniker/Helpdeskmedarbetare till högt ansett Universitet

Supporttekniker/Helpdeskmedarbetare till högt ansett Universitet

Är du en serviceinriktad person med ett starkt teknikintresse? Gillar du att hjälpa människor med både stora och små problem? Kan du ge support inom Mac och AV-utrustning? Då kan det här vara tjänsten för dig - Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en person som kan arbeta i expeditionen hos vår kund och samtidigt agera supporttekniker inom framförallt Mac- och AV-teknik. Vår kund tillhandahåller datorer och andra tekniska hjälpmedel för studenter och lärare på Universitetet inom en särskild institution. Du kommer att arbeta i en grupp om 4 personer.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund med start omgående till december. Efter detta finns chans till förlängning om alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som expeditionspersonal kommer du arbeta med att tjänstgöra vid vår kunds expeditionsdisk, vilket bland annat inkluderar att ge god service och hjälp till besökare, ta emot bokningar gällande utrustning, föra statistik, samt diverse administrativa arbetsuppgifter.

Som supporttekniker kommer du att hantera datorer och andra tekniska resurser i samarbete med kundens system- och medieansvarige. Det kommer att röra utmaningar inom både hårdvara och mjukvara gällande Mac-datorer och installationer av AV-utrustning. Du kommer att arbeta med helheten vilket innebär att du även kommer att arbeta med servrar, nätverk och uppdateringar.

Tjänsten passar dig som gillar en varierande vardag och har en kombination av teknikintresse och en stark servicekänsla.

Vi söker dig som
  • Har en gymnasieexamen, gärna med teknisk inriktning
  • Är serviceinriktad som person
  • Har ett starkt teknikintresse, meriterande är om du kan grundläggande programmering i Mac-miljö.
  • Kan ge support inom AV och IT
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du ödmjuk, tålmodig, prestigelös och pedagogisk. Du trivs med att hjälpa andra och du är duktig på att lära ut. Detta i kombination med ditt teknikintresse gör att du självständigt försöker att hitta smarta lösningar på olika problem du ställs inför, och detta med en hög grad av servicekänsla.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 6 månader
  • Arbetstid: Kontorstider
  • Placering: Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork