Supportmedarbetare till Valtech med intresse för fastighet- och mäklarbranschen

Supportmedarbetare till Valtech med intresse för fastighet- och mäklarbranschen

Vill du jobba i en roll där du får lösa problem och ha många olika kontaktytor? Är du kommunikativ och drivs av att skapa relationer? Är du dessutom IT-kunnig? Svarade du ja på de tre frågorna så är det med största sannolikhet dig vi söker.

Information om uppdraget

Academic Work söker en first line support till Valtech. Du kommer att ingå i ett team om tre personer som jobbar mot Valtechs kund Svensk Fastighetsförmedling då Valtech sköter hela deras systemutveckling och systemsupport. I supporten jobbar de med att stötta upp mäklare runt om i hela Sverige som behöver hjälp med problem de stöter på i sina system. Du behöver med andra ord vara en riktigt serviceminded person som har förståelse för mäklaryrkets snabba tempo. Rollen kräver också att du anstränger dig för att sätta dig in i komplicerade system och tycker det är utvecklande att jobba med problemlösning. Utöver supportdelen gentemot anställda så kommer du även att skriva en del instruktioner och spela in kortare introduktionsfilmer. Du kan även få medverka i utbildningsinsatser gällande systemet för mäklare och assistenter.

I denna roll får du jobba i centrum av enormt duktiga människor inom den digitala utvecklingen. Dina kollegor är allt från passionerade utvecklare, nyfikna och analytiska experience designers och formidabla formgivare. Här kan du suga in kunskaper från många håll, lära dig allt om affärskritiska system och dessutom få ett nära samarbete både internt och med dem på Svensk Fastighetsförmedling. Det finns dessutom goda utvecklingsmöjligheter för dig som är driven och vill framåt. Kanske vill du gå mot den interna IT-avdelningen? Eller mot systemutveckling? Detta är en chans att bygga erfarenhet och ett eget varumärke!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Valtech. Uppdraget kommer att vara på heltid och inledningsvis sträcka sig 6 månader. Valtech ser långsiktigt på samarbetet och om alla parter är nöjda finns det goda chanser till förlängning ytterligare sex månader och sedan överrekrytering till Valtech.

Arbetsuppgifter

I first line support kommer du till exempel att:
 • Svara på frågor via mejl och telefonsamtal från anställda på Svensk Fastighetsförmedling
 • Felsöka, testa, fixa buggar i CRM-system och övriga system
 • Samarbeta med systemutvecklarna internt vid problem som du inte kan lösa
Tjänsten passar dig som tycker om att ge service, stöd och information via telefon och mejl. Du är mycket kvalitetsmedveten och relationsskpanade med användare såväl som kollegor. Du är tålmodig i ditt sätt mot användare som ibland kan vara stressade och kan ha svårt att förstå sig på systemen. Det är viktigt att du kan arbeta lugnt och metodiskt även när flera uppgifter trillar in på samma gång.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper inom IT
 • Har erfarenhet av att arbeta med service sedan tidigare
 • Talar och skriver flytande svenska då både kunder och internt anställda pratar svenska
Som person är du lugn och metodisk för att kunna ge ge den bästa servicen. Vi ser också att du gillar att skapa relationer och är en kommunikativ person.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Hos Valtech på Kungsholmen och ibland hos Svensk Fastighetsförmedling i Liljeholmen
 • Kontaktuppgifter: Ida Wahlstedt, 070-7675303
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Valtechs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valtech är ett globalt företag som fungerar som en digital partner som förenar kreativitet, teknik och lättrörliga arbetssätt. De har haft en stadig tillväxt sedan starten och i Sverige är de just nu 260 personer. Du hittar dem i Stockholm och Göteborg samt i Franrike, Sverige, Danmark, UK, Kanada, Kina, USA, Singapore, Tyskland, Nederländerna, Argentina, Schweiz, Indien, Australien, Brasilien och Ukraina. Deras konsulter jobbar inom systemutveckling, gränssnitt, UX, strategi och design.