Supportmedarbetare till Apoteksgruppen!

Supportmedarbetare till Apoteksgruppen!

Vill du bli en del av ett företag där hälsan alltid går först? Apoteksgruppen vill främja hälsa hos alla deras kunder och även hos de interna medarbetarna. För att lyckas med detta förser Apoteksgruppen sina medarbetare en gedigen kunskap inom sitt yrke tillsammans med stort fokus på service, driv och engagemang. Nu söker dom en ny Supportmedarbetare till deras First Line Support. Lockas du av detta? Välkommen till Apoteksgruppen!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en stjärna på service till ett vikariat som first line support på Apoteksgruppens huvudkontor på Södermalm. Du kommer att använda och utveckla dina pedagogiska egenskaper men även få chans att fördjupa dig i våra IT-system. Tillsammans med ett fantastiskt team så kommer du hjälpa apoteken kring IT relaterade frågor och dagligen stötta och lära ut. Är du dessutom en person som drivs av eget ansvar men med en teamkänsla, då är support helt rätt för dig!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Apoteksgruppen. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under ett år. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Tjänsten är ett vikariat på ett år som beräknas starta i november 2018 eller enligt överenskommelse, arbetet är på heltid.

Arbetsuppgifter

I rollen som medarbetare inom Apoteksgruppens support är du spindeln i nätet som möter våra medarbetare varje dag. Du stöttar apoteken i frågor som rör vårt affärssystem. Du hanterar ärenden via telefon, mail och fjärrstyrning och gör enklare felsökningar. Svårare ärenden eskaleras vidare till våra systemspecialister.

Vidare kommer du även att:
  • Aktivt arbeta med uppföljning av ärenden och ge feedback till slutkunden
  • Genomföra felsökningar och åtgärdsarbeten
  • Utföra proaktivt arbete mot slutkunden baserat på övervakning
Öppettiderna för supporten är måndag-fredag 07:30-18:00 och helgfri lördag 9-13.

Vi söker dig som

För att kunna stötta apoteken i supportfrågor ser vi gärna att du är en van datoranvändare som har lätt för att sätta dig in i nya system, ta till dig manualer och instruera andra på ett pedagogiskt sätt. Du har goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV är det ett plus, liksom erfarenhet inom apoteksbranschen.

Servicekänsla kommer naturligt för dig, och du har en positiv och prestigelös inställning där du gärna bjuder på ett skratt. Ditt lösningsorienterade förhållningssätt och din förmåga att behålla lugnet när problem uppstår kommer väl till pass när du stöttar apoteken. Är du dessutom en ansvarstagande och noggrann person med ett öga för detaljer har du hittat helt rätt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av
Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen, Sverige och Ukraina. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek.