Supportmedarbetare på deltid till internationella och expanderande Mentimeter

Supportmedarbetare på deltid till internationella och expanderande Mentimeter

Är du en person med servicekänsla ut i fingerspetsarna? Drivs du av en internationell miljö där du får utvecklas inom supportärenden? Beskriver du dig därtill som en kommunikativ och problemlösande person? Sök då tjänsten som supportmedarbetare redan idag då urvalet sker löpande och där tjänsten kan komma att tillsättas inom kort. Glöm heller inte motivera i din ansökan vad service i världsklass är för just dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mentimeters räkning flera studenter som på deltid ska bemanna deras kundsupport. Du sitter i moderna och fräscha lokaler mitt i Kungsholmens puls med kollegor från hela världen. I rollen som supportmedarbetare kommer du framförallt genom Mentimeters kundchatt och mail att besvara frågor och hantera produktspecifika ärenden. Under dina första veckor får du en gedigen introduktion av engagerade chefer på plats till Mentimeters verksamhet, de olika avdelningarna samt de uppgifter du själv ska genomföra. Mentimeter präglas av en internationell och familjär kultur där man även efter arbetstid umgås på gemensamma afterworks och aktiviteter. Efter avslutad examen finns goda möjligheter till att växa inom bolaget som befinner sig i en expansiv fas med höga målsättningar för 2019 och framåt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mentimeter. Uppdraget är ett löpande uppdrag på deltid.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du framförallt att ge support åt Mentimeters kunder genom att besvara mail och ärenden i deras chatt som är tillgängliga för kunder och användare av bolagets produkter.
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom kundservice samt få en fot in i ett växande internationellt bolag med en sprudlande och familjär kultur där du på sikt kan växa.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Studerar på universitet eller högskola om minst 50% alt. har en annan huvudsaklig sysselsättning.
 • Har möjlighet att arbeta 3 halvdagar i veckan (3h långa pass)
 • Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift, då koncernspråket och medarbetare kommunicerar på språket
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
 • Har dokumenterad arbetslivserfarenhet av administration, kundservice eller annat serviceyrke sedan tidigare.
 • Har ett starkt intresse för teknik
Som person är du kommunikativ, serviceminded ut i fingerspetsarna och har en god dos av problemlösning i dig. Därtill tror vi att du som söker har en känsla av ansvar för dina arbetsuppgifter samt inte lämnar något åt slumpen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 3 halvdagar i veckan.
 • Placering: Kungsholmen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mentimeter är ett företag som startade 2014 och sedan dess expanderat från 7 till 30 medarbetare. Fortsatt har bolaget höga måluppsättningar där man i Sverige har som målsättning att utöka medarbetarstyrkan till upp mot 60 medarbetare. Företaget förmedlar ett presentationsverktyg där de har flera stora kunder som Harvard University, Uber, ABB och Unilever. Företaget flyttar 1 månad om året ut i världen för att samla in best prectice från sina internationella kollegor samt utöka sin business. Mentimeter är ett internationellt företag i framkant som präglas av sin familjära kultur där det under de kommande åren finns stora möjligheter att växa på flera roller inom bolaget för rätt person.