Supportmedarbetare med goda utvecklingsmöjligheter till frenda ab!

Supportmedarbetare med goda utvecklingsmöjligheter till frenda ab!

Vill du börja på ett nystartat bolag under stor utvecklingsfas där man satsar på partnerskap och på kompetensen som delas mellan medarbetare? Är du en person som gillar att bygga långvariga kundrelationer, ge service med en personlig attityd och trivs med att vägleda andra så är detta rollen för dig. FRENDA AB är ett av femton dotterbolag till Praktikertjänst, den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige, och de söker nu fler medarbetare till deras journalsupport - är du en av dom?

Information om uppdraget

Academic Work söker 1st line support-medarbetare till deras team på journalsupporten på FRENDA AB. Journalsupporten är ett av FRENDAs verksamhetsområden som arbetar med att stötta deras tandvårdsmottagningar i den dagliga verksamheten. Arbetsplatsen är placerad i anslutning till Praktikertjänsts huvudkontor i centrala Stockholm. Teamet består av ca 16 personer som med stort fokus på service och personlig attityd jobbar med starka relationer till deras användare. Då FRENDA är i en utvecklingsfas och ett nystartat dotterbolag inom en stor koncern så välkomnas du in i en miljö där du har stora möjligheter att få vara med att forma och utveckla processer samt där man ser positivt på medarbetares förbättringsförslag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FRENDA. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Frendas intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer dina dagar till stor del att bestå av att hjälpa och ge support till tandläkarmottagningar i hela landet. Du kommer främst lösa deras dagliga problem via telefon, mail och fjärruppkoppling.

Du kommer till exempel att:

Ge bästa möjliga service mot kunder och få dem att känna sig omhändertagna och hjälpta på ett professionellt sätt

Ta emot samtal och mail från kunder och lösa deras problem samt arbeta med att förbättra supportens rutiner

Hantera ärenden, felanmälningar och enklare program samt koppla vidare kunder med djupare problem till 2nd line support

Tjänsten passar dig som är serviceminded och trivs med kundkontakt över telefon. Vidare ser du dig själv långsiktigt i rollen och har ambitionen att i framtiden arbeta mot 2nd line support.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet från en kundserviceroll med mail och telefon som främsta kommunikationsmedel och/eller har tandvårdskompetens från utbildning eller praktisk erfarenhet

Har mycket god datavana

Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetat med journalsystem tidigare och har ett tekniskt intresse

Som person är du positiv, utåtriktad och en god pedagog, då vägledning, felsökning och guidning är en stor del av rollen. Du har lätt för att skapa relationer, och beskriver dig själv som en teamplayer som värnar om gruppen. Du uppskattar att samarbeta samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Adolf Fredriks Kyrkogata 9, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FRENDAs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag där FRENDA AB är ett av dom. FRENDA AB bedriver marknadsföring, utveckling och support av journalsystem för Tandvård.