Supportansvarig till KaVo i Upplands Väsby

Supportansvarig till KaVo i Upplands Väsby

Har du bakgrund inom kundtjänst, telefonförsäljning eller orderadministration? Har du dessutom erfarenhet av SAP och vill arbeta i en familjär miljö med högt tempo i en internationell koncern? Nu söker vi en supportansvarig till KaVo i Upplands Väsby, här får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och med stort ansvar för företagets utveckling!

Information om uppdraget

Academic Work söker för KaVos räkning en supportansvarig. Du kommer sitta på företagets kontor i Upplands Väsby med ca. 5 minuters promenad från pendeln. Som supportansvarig arbetar du självständigt i företagets support men med flera kontaktytor internt såväl som externt. Du blir en del av en organisation med en familjär miljö där stöttning från dina kollegor är en självklarhet. Arbetstiderna är mellan 08:00-16:30 vilket gör att du har en arbetsvecka på 37.5 timmar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KaVos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KaVo. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under ett år.

Arbetsuppgifter

Som supportansvarig kommer du att arbeta brett med kundtjänst, orderadministration och merförsäljning gentemot kunder. Du kommer att hantera inkommande ordrar från säljare, servicepartners och kunder i SAP. Ordrarna kan komma in via mail såväl mail som telefon. Du kommer även ansvara för att registrering av nya kunder, kundnummer och artiklar läggs in i systemet på rätt sätt. Det kan även förekomma utgående samtal till kunder för att exempelvis följa upp pågående kampanjer och därigenom bedriva merförsäljning.

Du kommer även arbeta mycket i företags CRM-system. KaVo jobbar med CRM som en central del i verksamheten för att stödja, driva och utveckla affären. Administrativa arbetsuppgifter kopplat till CRM är uppdatering av kunddata samt leads och opportunity-hantering.

Du kommer till exempel att:
 • Administrera ordrar i SAP
 • Ta emot inkommande samtal från kunder och vara behjälplig för frågor, eller koppla vidare till berörd avdelning
Tjänsten passar dig med bakgrund inom kundtjänst,ordermottagning eller telefonförsäljning och vill ta steget in på ett mindre familjärt bolag där du får större chans att påverka och utveckla.

Vi söker dig som
 • Har lägst en gymnasial utbildning
 • Har 1-3 års erfarenhet av kundtjänst eller orderhantering
 • Har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem med orderhantering
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då du kommer ha daglig kommunikation med kunder på främst svenska, men även på engelska
Det är meriterande om du:

* Tidigare har arbetat i SAP

Som person är du noggrann och detaljorienterad men kan även kombinera det med att arbeta i högt tempo när det behövs. Du trivs i en administrativ roll och har även goda kommunikativa förmågor och gillar när du får ha kontakt med många människor. Vidare är det av stor vikt att du är snabblärd och hungrig på att lära dig nytt och har goda förmågor att sätta dina nya lärdomar i verk.

Övrig information
 • Start: 1 augusti
 • Omfattning: Heltid ett år framåt
 • Placering: Upplands Väsby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KaVos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KaVo är ett av världens ledande företag inom Dental Medicinteknik. KaVoKerr erbjuder ett brett sortiment kvalitetsprodukter till hela tandläkarpraktiken. Sedan över 100 år tillbaka har KaVoKerr varit verksam inom dentalbranschen och har en global ledande position. KaVoKerr ägs av den amerikanska börsnoterade industrikoncernen Danaher som har ca 70 000 anställda. KaVo Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag med ansvar för marknadsföring, försäljning och eftermarknad i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Island, Estland, Lettland och Litauen.