Support & Integration Manager till Widespace!

Support & Integration Manager till Widespace!

Är du i början av din IT karriär och vill jobba med internationell support? Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som vill utvecklas i rollen som Support & Integration manager.

Information om uppdraget

Widespace är ett teknikföretag som utvecklat en egen annonsplattform för mobilen som matchar ihop annonsörer med medier. Widespace har huvudkontor i Sverige, med åtta kontor i hela Europa, med annonsörer, byråer, förlag och teknikföretag över hela världen. Deras företagskultur är entreprenörsrik, driven, energisk och glad - de älskar att ha kul på jobbet. Kika gärna på deras hemsida

I rollen hos Widespace kommer du att supportera ärenden inom annonsering som inkommer via telefon och mail. Ärendena varierar en hel del och handlar om allt från lättare support av system integrationer till annonssupport på internationell nivå, vilket gör att din vardag blir allt annat än tråkig! Du kommer arbeta i Widespaces egenutvecklade plattform, och om det visar sig att du har erfarenhet av att jobba i annonssystem så är detta starkt meriterande för rollen.

Arbetsuppgifter

En vanlig dag i rollen som Support & Integration manager innebär att ge support till användare via telefon eller mail som vill ha hjälp med IT-relaterade problem. Att kunna upptäcka samband, kontrollera och informera om problem är viktiga uppgifter inom rollen. Din kommunikativa förmåga och driv att hitta lösningar kommer vara avgörande för att lösa de problem som du ställs inför.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Support för användning av annonssystemet
 • Support för lättare integrationer av annonsteknik
 • Undersökning och utredning av annonsproblem av olika slag
 • Widespace brygga mellan kunder och tekniken
Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning/YH utbildning inom relevant område eller har relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
 • Har ett mycket stort teknikintresse
 • Är obehindrad i engelska, i både tal och skrift
 • Om du inte är medborgare i EU, så är det ett krav att du har ett giltigt arbetstillstånd
Det är meriterande om du:
 • Har ett intresse för digital marknadsföring
 • Har inblick i antingen HTML, CSS, Javascript eftersom man i arbetet kommer att stöta på problem där man behöver kunna tyda koden och göra mindre kodändringar
Vi söker dig som är i början av din IT-karriär, alternativt har något års erfarenhet inom support, och har ett stort intresse av service, problemlösning och att ständigt lära sig mer. Vidare tror vi att du är noggrann och strukturerad för att du ska trivas i denna roll, då arbetet även innefattar att dokumentera och registrera inkommande ärenden. Tjänsten passar dig som gillar kundkontakt och stort ansvar, där du älskar felsökning och detektivarbete.

Övrig information
 • Start: Snarast, enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Widespaces önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Widespace är ett teknikföretag som utvecklat en egen annonsplattform för mobilen som matchar ihop annonsörer med medier. Widespace har huvudkontor i Sverige, med åtta kontor i hela Europa, med annonsörer, byråer, förlag och teknikföretag över hela världen. Deras företagskultur är entreprenörsrik, driven, energisk och glad - de älskar att ha kul på jobbet. Kika gärna på deras hemsida