Support/IT-tekniker till AniCura!

Support/IT-tekniker till AniCura!

AniCura är inne i en expansiv resa och de bygger just nu en central IT-organisation som ska ta hand om vidareutvecklingen av befintlig IT-miljö samt supportärenden för deras lokala djursjukhus som finns runt om i landet. De söker en Support/IT-tekniker som kommer att ha ett stort tekniskt ansvar för klinikerna och samtidigt vara med och driva deras projekt mot ett effektivare och modernare djursjukhus!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Support/IT-tekniker till AniCura. AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur och är idag en förebild inom avancerad djursjukvård. AniCura har ett 40-tal kliniker i landet och i rollen som Support/IT-tekniker kommer du att arbeta från Stockholm där du kommer att ha ett stort tekniskt ansvar för klinikernas befintliga IT-teknik men också installera framtida funktioner och system.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AniCura. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Support/IT-tekniker kommer du att vara en del av den centrala IT-organisationen om totalt åtta personer där du har stort tekniskt ansvar för klinikernas IT-miljöer. Du kommer att vara behjälplig med alla typer av tekniska frågor.

Du kommer till exempel att:
  • Hantera användare och användarkonton i Actice Directory
  • Driftsätta olika stödsystem som sms-system, journal-system och röntgen-system
  • Övervaka nya funtioner eller felsökning av hårdvara
Vi söker dig som

Har minst två års arbetslivserfarenhet av en liknande roll där du fått goda kunskaper inom nätverk, servrar, Active Directory samt Office 365. Vi söker även dig som behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift då du kommer använda båda språken i tjänsten.

Det ses som ett extra plus om du har har körkort och tillgång till egen bil, vilket kommer att underlätta om du gör besök till klinikerna.

Som person är du initiativtagande, visar stor omtanke och som ser vad som behöver göras. Då uppdraget innebär självständigt arbete ser vi att du är självgående där du har ett struktuerat arbetssätt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Danderyd
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AniCuras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa.