Supply Chain Manager till Circle K

Supply Chain Manager till Circle K

Du har förmodligen redan mött dem. Kanske har du stannat till för en kopp kaffe, tankat bilen eller köpt något att äta på resan. I så fall vet du vad Circle K står för. Att göra vardagen enklare för människor världen över. Är du en affärsutvecklare och vill arbeta inom Supply Chain? Circle K söker nu en person under ett föräldravikariat till servicekontoret i Stockholm. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Supply Chain Manager till Circle K för att täcka upp under en föräldraledighet. Du tillhör avdelningen för Market Development, vars uppdrag är att utveckla, marknadsföra och driva försäljning på Circle K:s ca 300 fullservicestationer. Här sitter kategorifunktionen, Marknadsavdelningen, samt Koncept och Convenience support där rollen Supply Chain Manager(SCM) ingår. På Circle K kommer du till ett företag med laganda som är mycket måna om din utveckling.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I din roll som Supply Chain Manager arbetar du med att säkra och optimera hela värdekedjan från leverantör till butik. Du ansvarar för att, tillsammans med kategorichefer, analysera, identifiera och genomföra aktiviteter som bidrar till att driva den svenska Convenienceaffären.

Du kommer till exempel att:
 • Vara ytterst ansvarig för Circle K:s affärsrelation med deras huvudgrossist, vilket innefattar löpande operativ drift av affären, bevakning av KPI:er och att driva gemensam utvecklings och effektiviseringsprojekt
 • Jobba med ständiga förbättringar i Convenience värdekedja för kostnadseffektivitet och/eller ökad servicenivå
 • Ha övergripande ansvar för revideringsprocesser och ECR kalender för alla kategorier och sammanhållande i strategier för prissättning
 • Leda utvecklingen av BU SEs Supply Chain Managementplan
 • Ansvara för Suggested Ordering. Där du ansvarar för uppföljning, viss utrullning och stationsutbildning inom CK automatiska ordersystem
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet utav Supply Chain Management och som nu vill ta nästa steg i karriären tillsammans med Circle K.

Vi söker dig som
 • Har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
 • Har god affärsförståelse och kundinsikt samt vana att kravställa
För att trivas i den här rollen och kunna prestera optimalt behöver du ha förmågan att omsätta strategin till handling och se de viktiga detaljerna. Du arbetar utifrån helheten, är analytisk men drivs också av att se resultat. Du behöver ha förmågan att på ett enkelt och tydligt sätt kommunicera kring de initiativ/beslut som fattas.

Övrig information
 • Start: februari 2020
 • Omfattning: Heltid, 1 års vikariat
* Placering: Stockholm, Mariatorget
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Circle K erbjuder dig en arbetsplats med ett öppet, innovativt klimat med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ redan från början. Företaget har en tydlig prestationskultur och i kombination med dina ambitioner gör det utvecklingsmöjligheterna inom Circle K oändliga. Företagets värderingar Modig, Öppen, Engagerad och Omtänksam vägleder de anställda i hur de gör affärer och agerar mot varandra, mot kunder och mot vår omvärld.