Supply Chain Developer till FLIR Systems

Supply Chain Developer till FLIR Systems

Vill du arbeta med att hantera och utveckla produktdata och processer inom logistik? Ta ett nästa steg karriären som Supply Chain Developer på FLIR Systems!

Information om uppdraget

Academic Work söker Supply Chain Developer till FLIR Systems. Du kommer ingå i ett Supply Chain-team och arbeta tillsammans med kollegor inom inköp och produktionsplanering. Du arbetar nära högteknologiska produkter och nära både prodution och utveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FLIR Systems. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Developer kommer du arbeta till största del med två områden, ECO:er och Master Data. ECO:er handlar om att du ser till så att ändringsordrar eller liknande i produktionen fungerar i verkligheten. Du stämmer av justeringar med leverantörer, planerar förändringen samt köper in material. Många gånger behöver du även ta beslut om bland annat huruvida material ska slutförbrukas eller skrotas. Därefter koordinerar du arbetet för att se till så att förändringen är synkad med produktionen.

När det kommer till arbetet med Master Data analyserar du produktdata i SAP. Du tittar på nyckeltal och ser till så att omsättning hamnar under rätt produktfamilj och liknande. Du ser vidare till så att rätt information om material och inköp finns i SAP samt ser hur informationsflöden kan effektiviseras. För att få tillgång till rätt information pratar du ofta med kollegor från olika avdelningar på företaget vilket innebär att du har många olika kontaktytor.

Tjänsten passar dig som gillar när det händer mycket och trivs i en miljö där nya infallsvinklar alltid är välkomna men där det också kan innebära förändringar i både arbetsbelastning och arbetssätt. Utvecklingsmöjligheter finns inom bolaget men också att på sikt ta sig an andra arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Har en avklarad utbildning mot logistik
 • Har förståelse för mrp-system från utbildning eller arbetsliv
 • Har erfarenhet av att arbeta med masterdata i större affärssystem sedan innan
 • Talar och skriver mycket god engelska
 • Har ett tekniskt intresse, så att du snabbt kan sätta dig in i produkterna
Det är meriterande om du har kunskaper i svenska samt om du arbetat i SAP.

Som person är du strukturerad på så sätt att du håller ordning samt skapar planer som är lätta att följa. Dina kommunikativa egenskaper är också viktigt då det ingår i rollen att ha många kontaktytor på företaget. Du driver ditt arbete framåt på ett självgående sätt och har ingenting emot att driva förbättringsarbeten. Med en positiv attityd och problemlösande inställning kommer du vidare passa bra in i gruppen.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Täby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FLIR Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork