Supply Chain Coordinator till globalt företag i framkant!

Supply Chain Coordinator till globalt företag i framkant!

Är du redo för ett nästa steg i din Supply Chain-karriär och sugen på att gå in i en ansvarsfull roll? Här kommer du till en snabbrörlig miljö där du får jobba mot tighta deadlines med produkter i framkant hos Samsung. Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Supply Chain Coordinator till Samsung och deras huvudkontor i Kista. Samsung är en av tech-branschens giganter och du kommer vara i en ständigt föränderlig arbetsmiljö där din förmåga att leverera mot snäva deadlines kommer att bli avgörande.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt för rätt person.

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Coordinator kommer du arbeta med produktsupply för den nordiska marknaden. Du kommer att ansvara för hela försörjningskedjan från planering till inköp och koordinering av uppkomna problem mellan huvudkontor, fabriker och återförsäljare.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att upprätta och uppdatera marknadsprognoser
 • Ansvara för optimerade inköp med hänsyn till introduktioner av nya modeller samt EOL-processer
 • Ansvara för support till huvudkontor, fabriker och säljavdelningar
 • Analysera och rapportera försäljningsstatistik
 • Koordinera lagersaldo
Tjänsten passar dig som arbetat något år inom Supply Chain och vill axla en mer ansvarsfull roll i en internationell miljö.

Vi söker dig som
 • Har relevant utbildningsbakgrund, t.ex. inom företagsekonomi, industriell ekonomi, logistik, inköp eller liknande
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet inom Supply Chain
 • Har mycket goda kunskaper i Office-paketet, särskilt i Excel
 • Har professionell kunskap i svenska och engelska då båda språken används i rollen
Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Som person är du effektiv och lösningsorienterad och trivs i en roll där du får jobba mot tighta deadlines. Du har en analytisk förmåga och ett logiskt tankesätt vilket ger dig en god överblick och en förståelse för helheten. För att trivas hos vår kund är du även en framåt och driven person som uppskattar en dynamisk arbetsplats och en snabbföränderlig miljö.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Långsiktigt
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samsung arbetar efter en vision om att leverera världens bästa produkter och tjänster. De arbetar med hemelektronik, IT och Mobilkommunikation samt andra enhetslösningar. Med många framgångar inom elektronikverksamheten har de erkänts globalt som en teknologisk branschledare och rankas nu som ett globalt varumärke bland topp 10.