Supply Chain Coordinator till Hem.com!

Supply Chain Coordinator till Hem.com!

Vill du ta dig an en spännande utmaning på en globalt snabbväxande design-startup? Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi eller Supply Chain och trivs i en roll där du får arbeta med stort fokus på koordinering och Fulfillment? Då kan du vara den vi söker för rollen som Supply Chain Coordinator till Hem Design Studio!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Supply Chain Coordinator till designmöbelföretaget Hem Design Studio. Tillsammans med banbrytande internationella formgivare, tar Hem fram ikoniska produkter för både hem och arbetsplatser över hela världen. Med kvalitet, unikitet och innovativ distribution som ledord tillverkar och säljer Hem hållbara möbler med visionen att bli nästa generations designvarumärke! I rollen blir du en del av ett härligt team av drivna kollegor och vi söker nu för Hems räkning dig som gärna gör det lilla extra i varje situation. Hos Hem välkomnas ambitiösa och nytänkande personer och i rollen som Supply Chain Coordinator får du vara med på den spännande resa som de har framför sig.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hem.

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Coordinator kommer du att arbeta med Hems fulfillment och inköp. Du kommer att ha daglig kontakt med Hems lager både i Polen och USA.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera driften i den den dagliga verksamheten, vilket bland annat innebär att säkerställa att ordrar skickas ut i tid enligt kunds efterfrågan samt att inköpsordrar tas emot på korrekt sätt via Hems affärssystem
 • Ha daglig kontakt med tredje parter till Hem, däribland lager i Polen och USA samt kontakt med leverantörer angående inköp
 • Försäkra att utgående ordrar och inköp bokförs korrekt i Hems affärssystem
 • Säkerställa att dokumentering av in- och utleveranser finns tillgänglig för månatlig rapportering
 • Arbeta nära freight forwarders för att garantera att internationella skeppningar uppfyller alla krav
Tjänsten passar dig som tycker att Supply Chain och koordinering är spännande och vill utvecklas inom detta område. Vidare passar den dig som tycker att det är spännande med ett startup-bolag och att arbeta i en föränderlig miljö i ett internationellt team.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, Supply Chain eller liknande
 • Har mycket god datorvana och därmed lätt för att sätta dig in i och bemästra nya system
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har mycket goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift då engelska används för att kommunicera både internt och externt
Det är meriterande om du
 • Har arbetat med Supply Chain, inköp eller logistik tidigare
 • Har tidigare erfarenhet från att arbeta i ERP-system, med fördel Microsoft Dynamics NAV
 • Har goda kunskaper i polska, i både tal och skrift
Som person är du initiativtagande och du tycker om att komma med förslag och idéer för att utveckla och förbättra nuvarande processer. Du blir motiverad av att se resultat och du tycker om snabba förändringar. Vidare har du en god förmåga att hantera många bollar i luften och du är bra på att samarbeta samtidigt som du trivs i en självgående roll. Du är kommunikativ då du kommer att ha mycket kontakter både internt och externt. Du säkerställer alltid att ditt arbete har god kvalitet och du har en förmåga att arbeta proaktivt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Vasastan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vid ansökan vill vi att du bifogar ditt CV samt Personligt Brev på engelska. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
För annons på engelska, klicka här

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hem är ett företag som arbetar med att skapa hållbara möbler, accessoarer och belysning. Hem samarbetar med nytänkande och välrenommerade designers och tillverkar produkter för hem och arbetsplatser världen över. Företaget befinner sig i en expansiv fas så för dig som börjar i denna roll finns stora möjligheter att påverka och vara en del av en spännande resa framåt.

Hem har sitt kontor i Sven-Harrys konstmuseum i Vasaparken i Vasastan och här möts du av kreativa kollegor med mycket kunskap att ta del av. Hos Hem möts du av en atmosfär präglad av driv och hjärta, där man gemensamt strävar efter att skapa nästa stora designföretag.