Supply Chain Analyst till elektronikbolag!

Supply Chain Analyst till elektronikbolag!

Är du examinerad mot logistik och inköp och vill gå mot en mer strategisk roll? Är teknik ett stort intresse hos dig? Då är detta tjänsten för dig. Vi söker nu en Supply Chain Analyst till vår kund i Täby. Vår kund verkar inom elektronikbranschen och har flera år i rad blivit utsedd till en av de bolagen som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter via Karriärföretagen. Vill du vara med och förbättra logistikflödet nationellt som globalt? Läs vidare!

Information om uppdraget

I rollen kommer som Supply chain analys kommer du ansvara för hanteringen av reservdelsplaneringen och därmed säkerställa att alla parametrar gällande lagernivåer, distributions och ledtider m.m. nationellt som globalt ser rätt ut. Vidare kommer du ansvara för det operativa flödet och se till att det är utformat och matchar den lagerpolicy som finns internt hos dem.

Du kommer ha en betydande roll i att få vara med och förbättra och effektivisera flödet och därmed vara med och påverka samt kontinuerligt förbättra det globala flödet av deras reservdelsorodukter. Vår kund står idag inför en förändringsresa och om du vill vara med och påverka och förbättra deras arbete internt - då är det dig vi söker.

Du erbjuds

Du kommer jobba nära en senior Trade Compliance Manager som kan stötta dig och ha det övergripande ansvaret. Du kommer avlasta denna med operativa arbetsuppgifter.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Insamling av masterdata från leverantörer
  • Screening av kunder i samband med ordermottagande
  • Analys av orderinnehåll för att avgöra om order kan frisläppas
Vi söker dig som
  • Civilingenjörsutbildning med inriktning mot logistik eller Supply chain
  • Flytande i tal och skrift både vad gäller svenska och engelska
Meriterande är:

* Erfarenhet av samma roll tidigare

Som person är du:
  • Självgående
  • Noggrann
  • Snabblärd och nyfiken
Övrig information

Start: Omgående.

Omfattning: Långsiktigt, initialt till 31 december med möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

Placering: Stockholm, Täby.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se