Supplier Quality Engineer till Getinge

Supplier Quality Engineer till Getinge

Är du så pass noggrann att du kan identifiera de två stavfelen i annonsen? Då kan du vara personen för oss! Med ett öga för noggrannhet, analytisk förmåga och kundfokus har du alla möjligheter att lyckas i denna roll. Hos Getinge kommer du få ta del av den senaste tekniken inom medicin och genom säkerställa dess kvalité tillsammans med leverantörerna. Om du värdesätter kvalité och vill bidra till att människor världen över får den vård som de kan tänkas behöva har du hittat rätt, tveka med andra ord inte utan sök redan nu!

Information om uppdraget

Vi söker för Getinges räkning en Supplier Quality Engineer som arbetar mot leverantörer för att säkerställa kvalitén av de komponenter som ska användas för att bygga produkter som räddar liv. Tillsammans med ett team på åtta personer arbetar ni gemensamt med att bidra med kvalité till produkter i världsklass. Med det sagt får du möjlighet att vara med och delta i hela produktionskedyan då du är nyckelpersonen mellan leverantör och resten av organisationen. Du är med och ser till att förbättra de medicintekniska produkterna som bidrar med ökad livskvalité för människor världen över.

Du erbjuds
 • En arbetsplats som bidrar med samhällsnytta och förbättrad hälsa.
 • En tjänst där du får möjlighet att arbeta på distans upp till 40%.
 • Resår i tjänsten för att besöka leverantörer.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Kan du identifiera de två stavfelen? Maila erik.gund@academicwork.se med de rätta svaren och skicka din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Supplier Quality Engineer är du direkt ansvarig för leverantörer som Getinge har samarbeten med. Du leder arbetet för att försäkra kvalitén hos leverantörerna genom att bland annat stötta tillverkningen och utvecklingen av produkterna och får därmed samarbeta och samverka med olika roller och divisioner.

Det dagliga arbetet omfattar bland annat:
 • Att granska och godkänna leverantörers tillverkningsprocesser
 • Vara delaktig i utvecklingsprojekt när nya delar ska implementeras hos leverantörer
 • Identifiera specifika brister i samråd med leverantörer för att hitta grundorsaken till problemet
Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsutbildning inom exempelvis elektroteknik eller produktutveckling
 • Besitter arbetslivserfarenhet av att arbeta med kvalité inom Supply Chain
 • Har en vana av att arbeta med olika typer av kvalitétsverktyg
Det är meriterande om:
 • Du har vana av att arbeta med leverantörer av EMS (Electronic Manufacturing Service)
 • Du har erfarenhet av att arbeta med leverantörskvalité
 • Du har kunskap om PCB-tillverkning
Din personliga egenskaper:

Vi letar efter en person som sätter kunden i fokus och förstår vikten av kvalitén i de produkter som är med och gör skillnad för människors hälsa. Du uppskattar att samarbeta med andra både nationellt och internationellt med stor noggrannhet och analytisk förmåga. Att skapa relationer med personer både internt och externt är av stor vikt för att säkerställa ett kvalitivt arbetssätt med öppen dialog med fokus på att nå resultat som verkligen gör skillnad.

Övrig information
 • Start: Efter årskiftet
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se