Supermänniska till IT-produktionsteamet på Försäkringsgirot

Supermänniska till IT-produktionsteamet på Försäkringsgirot

Är du en supermänniska som kan kommunicera bra, lösa problem och samtidigt har goda systemkunskaper? Om du älskar innebörden av HTML och XML och vill bli del av ett expanderande och innovativt företag kan denna tjänst hos FörsäkringsGirot vara precis det du letar efter! Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för FörsäkringsGirots räkning en systemadministratör. FörsäkringsGirot arbetar efter drivkraften att, med digital teknik, förenkla för sina kunder inom pension och försäkring. De arbetar för att minimera risker, förbättra processer och rutiner samt bistå kunder med system och relaterade tjänster.

Kärnan i FörsäkringsGirots verksamhet är det egenutvecklade systemet COINS. COINS är ett marknadsledande system som ger företag total ekonomisk kontroll och uppföljning över sina anställdas olika försäkringsförmåner oavsett avtalsområde. I FörsäkringsGirots erbjudande ingår tjänster kopplat till tjänstepensioner till både nya och befintliga kunder. FörsäkringsGirots arbetsmiljö präglas av en öppen och positiv stämning och ett stort engagemang och verksamheten beräknas växa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FörsäkringsGirots önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FörsäkringsGirot. FörsäkringsGirots intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som systemadministratör kommer du att ingå i IT-produktionsteamet som ansvarar för all in- och utdata till och från företagets system samt för systemkörningar. Du kommer även att arbeta med att utveckla befintliga processer i systemen.

IT-produktionsavdelningen kan ses som ett nav och samarbetar med i stort sett alla avdelningar på företaget, som exempelvis IT-utveckling, kravställning, ekonomikonsulter, ledning, sälj och KAM. Därför ställs det krav på såväl IT-teknisk kompetens som på förståelse för ekonomi och administration.

Du kommer att få en gedigen introduktion och utbildning i COINS men även i företagets övriga tjänster och produkter. Detta för att FörsäkringsGirot arbetar med många komplexa frågor inom försäkringsadministration, ekonomi, HR och lön och en helhetsförståelse för hela verksamheten blir då viktigt för att kunna prestera på topp.

Vi söker dig som
  • Har studerat systemutveckling eller motsvarande utbildning alternativt har något års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Goda systemkunskaper och förståelse för XML och HTML.
Det är meriterande om du.
* Har erfarenhet från arbete med lönesystem, produktionsmässig datafilshantering eller dataöverföring

Vi söker dig som är en kvalitetsorienterad problemlösare men som gillar att när tempot är högt. Du bör vara en god kommunikatör då du kommer att ha kontakt med alla företagets avdelningar. Rollen är bred och du väntas inte vara självgående direkt utan du kommer först att genomgå en gedigen upplärningsfas. Om du bara har ambitionen kan du mycket väl vara rätt person för jobbet!

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Nya lokaler mitt i city på Wallingatan
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FörsäkringsGirot ägs från den 6 maj, 2014 av Fondförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv, Länsförsäkringar Fondliv Försäkringsaktiebolag, SPP Liv Fondförsäkring AB och Livförsäkringsbolaget Skandia, ömsesidigt. Vi är ett IT-konsultföretag med 20 års erfarenhet av informationshantering, administrativa processer och uppföljningsrutiner inom tjänstepensionsområdet. För mer info besök: http://www.fgirot.se/ForsakringsGirot.aspx