Subset söker utvecklare till ovanliga projekt!

Subset söker utvecklare till ovanliga projekt!

Är du bäst i Sverige? Eller vill du bli? Subset söker nu en utvecklare där du får arbeta med utmanande och ovanliga projekt inom systemutveckling, säkerhetsgranskning, kvalitetssäkring och rådgivning. Du kommer till en miljö med trevliga kollegor och avslappnad stämning på en arbetsplats med en ständig utveckling av kompetens, kunskap och arbetsmetoder. Hos Subset får du utveckla din kompetens inom områden du inte jobbat med förut. Ansök redan nu!

Information om uppdraget

Subset arbetar med systemutveckling åt Sveriges hårdaste kravställare, exempelvis inom finans och försvarsindustrin. Din första tid kommer du att vara placerad på kontoret i Gamla Stan för att sedan gå på projekt hos kund eller internt.

Arbetsuppgifter
  • Systemutveckling i ett scrum team
  • Systemutveckling inklusive programmering, konfiguration, härdning av IT system, implementation av testramverk, säkerhetsarbete och dokumentation.
Vi söker dig som
  • Är eller vill bli en fena på C++ eller C#, samt skriver naturligt lättläst, lättgranskad och korrekt kod
  • Är Civilingenjör eller har en liknande akademisk utbildning
  • Talar och skriver flytande Svenska. Detta då all kommunikation både muntlig och skriftlig sker på svenska
* Har intresse för, utbildning inom eller erfarenhet av UX
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Subset är ett Stockholmsbaserat konsultbolag som levererar IT-säkerhet och utvecklar system till Sveriges hårdaste kravställare. Deras gedigna specialistkompetens inom högassuransutveckling och kryptologi - och en kvalitetsmedvetenhet utöver det vanliga - gör dem till ett självklart val för myndigheter och företag vars produkter och system måste hålla måttet.