Studerande supportmedarbetare till byggföretag!

Studerande supportmedarbetare till byggföretag!

Är du student och på jakt efter ett långsiktigt och meriterande extrajobb där du dessutom får möjlighet att jobba heltid under kommande sommar? Vi söker just nu fyra nya kollegor till vår kund som är ett byggföretag i Rosersberg. I den här rollen kommer du arbeta som supportmedarbetare och främst använda telefonen som verktyg. Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Vi söker nu fyra studenter som vill komma in på ett multinationellt byggföretag och få en chans till ett långsiktigt deltidsarbete motsvarande minst 2 dagar i veckan. I denna roll kommer man tillhöra kundens serviceavdelning och hjälpa kunder över telefon samt stötta ditt team i administrativa arbetsuppgifter. Du kommer bli del av ett team med bra gruppsammanhållning som har nära till skratt där din chefs fokus är att arbeta coachande och lyhört.

Du arbetar från kontoret i Rosersberg i närheten av Rosersberg station. Vi förväntar oss att du kan starta omgående och arbeta minst 2 vardagar i veckan mellan 05.30-18.30 fram till juni (dock kan detta variera och förläggas på annan tid) samt arbeta heltid under kommande sommar juni-augusti.

I denna roll kommer du ingå en studentpool ute hos vår kund, där du förväntas täcka upp i gruppen tillsammans med andra deltidare. Ni kommer arbeta när kunden har behov och det behovet ökar och går ner beroende på om det är högsäsong.

Du ska därmed kunna börja omgående och arbeta:
 • Deltid, minst 2 dagar i veckan fram till juni. Heltid under juni-augusti. Deltid från september igen under höstterminen.
 • Pass förlagda mellan arbetstiderna 5.30-18.30
 • Vi söker ett långsiktigt samarbete och därmed ska du vilja göra detta i minst 2 år
Du erbjuds
 • Ett meriterande extra jobb vid sidan av studierna och sommarjobb under kommande sommar
 • Att utvecklas inom kundservice och administration
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du att arbeta stöttande gentemot dina heltidsanställda kollegor på serviceavdelningen. De heltidsanställda har roller såsom transportplanerare och vågadministratörer, där du kommer ansvara för kunddialog över telefon samt enklare administration.

Du kommer bland annat:
 • Ta emot samtal från förare som är vid vågen
 • Administrera följesedlar
 • DItt arbete kommer först och främst vara över telefon och det är ditt främsta arbetsverktyg. Därför bör du vara bekväm i att ta många samtal.
I rollen kommer du primärt fokusera på att ta samtal och då ärendena har många moment som sker samtidigt kommer du förväntas hantera flera uppgifter på samma gång, samtidigt som du behåller lugnet i intensiva perioder. Då det är mycket volymer under säsongen (cirka april-september) kräver arbetet noggrannhet och god struktur från dig som konsult.

Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola/universitet idag och har minst 1,5 år kvar av studierna. Specifiera detta noga i din ansökan. Om du har en inriktning mot bygg ser vi detta som meriterande.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
 • Innehar B-körkort och tillgång till bil, Gratis parkering finns.
 • Kan arbeta minst 2 pass/veckan och heltid under sommaren
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av administration eller om du har erfarenhet inom byggbranschen.

Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Passen är förlagda mellan tidigast 05:30 - senast 18:30 under vardagar. Schemat planeras månadsvis. Du förväntas jobba minst 2 dagar i veckan trots tentaperioder. Uppdraget sträcker sig 6 månader framåt med möjlighet till förlängning.
 • Placering: Du arbetar från kontoret i Rosersberg i närheten av Rosersberg station.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se