Studerande stadsplanerare till Projekt Slussens utställningslokal!

Studerande stadsplanerare till Projekt Slussens utställningslokal!

Studerar du stadsplanering och har minst ett år kvar av dina studier? Har du dessutom erfarenhet utav att möta kunder sedan tidigare och vill ha ett meriterande extrajobb? Vi söker nu ytterligare två studenter till vår studentpool med informatörer som arbetar i Slussenorojektets utställningslokal en till två eftermiddagar i veckan. Låter det intressant? Då kan det här vara något för dig! Vi går igenom ansökningarna löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en student inom stadsplanering som vill arbeta extra med att bemanna Projekt Slussens utställningslokal i Stockholm. Det är i dagsläget 5 personer i poolen men pga studier/praktik på annan ort behöver vi nu fylla på med nya, duktiga medarbetare. Ett citat från en konsult som arbetat i poolen: "... det har verkligen varit ett perfekt extrajobb som nästan varit som praktik samtidigt. Jag har verkligen haft jättekul och lärt mig massor!"

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholms stad.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att ta emot besökare och visa dem runt i utställningen. Detta innebär att exempelvis svara på enklare frågor om Projekt Slussen såväl som generellt om stadsutveckling. Vidare innebär arbetet att ansvara för öppning och stängning av lokalen samt se till att teknik i form av exempelvis digitala skärmar och filmer fungerar som de ska.

Arbetet innebär bland annat att:
 • Ta emot utställningens besökare och svara på frågor
 • Öppna och stänga lokalen
 • Lättare underhållning av teknik
Vi söker dig som
 • Studerar stadsplanering eller har studerat ämnen som rör stadsplanering på högskolenivå
 • Har erfarenhet av service
 • Har vana av att arbeta i olika system och söka på webben
 • Kan kommunicera på både svenska och engelska
Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper men det är inget krav. Vidare ser vi gärna att du har ett flexibelt schema och har möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan under terminerna (oavsett tentaveckor etc). Det är upp till dig som poolmedlem att de till att någon täcker upp för dig om du behöver ta ledigt.

Som person har du en utvecklad servicekänsla och strävar efter att ge besökarna bästa möjliga bemötande. Vidare är du säker i din kommunikation på både svenska och engelska, och trivs i mötet med andra människor. Eftersom du bemannar lokalen själv är det viktigt att du kan arbeta självständigt och löser problem som kan dyka upp på ett effektivt sätt.
 • Start: November
 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan
 • Tid: Tisdag-Torsdag 11.30-18.30, Lördag 10.30-15.30
 • Placering: Främst Slussen, men ytterligare utställningar i Stockholm kan tillkomma
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork