Studerande receptionister till Aleris på södra sidan av Stockholm

Studerande receptionister till Aleris på södra sidan av Stockholm

Aleris värderingar är deras grundstenar: Vårt medarbetarskap bygger på varje medarbetares energi, värme och vilja att påverka. Det bygger också på att vi alla har en nyfikenhet, trivs med förändring och får och vill tänka nytt - även i det lilla. Till Aleris söker vi nu två studenter som vid sidan av sina studier vill arbeta i varierande arbetsmiljöer på Aleris rehab kliniker i södra Stockholm.

Information om uppdraget

Till Aleris Rehab söker vi nu två studenter som vid behov kan hoppa in och arbeta på deras kliniker på Södra sidan av Stockholm. Du kommer att täcka upp vid plötslig men även planerad sjukfrånvaro, ledigheter och vid andra behov, vilket ställer höga krav på flexibilitet för att du ska ha möjligheten att hoppa in och jobba vid kort varsel.

Du ska kunna hjälpa till på alla sju olika enheter på södra sidan av stan:

Tullinge, Rosenlund, Liljeholmen, Flemingsberg, Skärholmen, Huddinge, Hallunda eller Älvsjö.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som receptionist ger du Aleris besökare ett första intryck av verksamheten och blir genom det deras ansikte utåt. Din roll är också att underlätta för alla vårdgivare i deras arbete med patienterna. Dina arbetsuppgifter är bland annat besöksregistrering, kassahantering, telefonsamtal, beställningar och löpande administration. Du arbetar främst i receptionen men kommer vid behov att bistå mottagningarna i hantering av andra praktiska göromål som t.ex. tvätthantering och inköp.

Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema, som trivs att arbeta i varierande arbetsmiljöer och som har möjligheten att hoppa in och jobba med kort varsel. Du brinner för att ge service i världsklass och har möjlighet att finnas tillgänglig för jobb flera dagar i veckan.

Vi söker dig som
  • Är student på minst 50%, med minst 1,5 år kvar på dina studier, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
  • Har minst ett års arbetslivserfarenhet från någon typ av serviceyrke sedan tidigare
  • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
  • Är van vid kundkontakt över telefon
Det är meriterande om du
  • Arbetat med journalföring i exempelvis TakeCare
  • Har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete sedan tidigare
  • Talar något ytterligare språk så som; arabiska, spanska eller finska
Som person är du:
  • Serviceinriktad
  • Prestigelös
  • Strukturerad
ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, cirka 0-16 timmar i veckan

Placering: Tullinge, Liljeholmen, Flemingsberg, Skärholmen, Hallunda, Huddinge eller Älvsjö
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se