Studerande receptionist på 50% nära Ulriksdals station

Studerande receptionist på 50% nära Ulriksdals station

Är du en mästare på service och kan arbeta 50% över terminerna? Just nu söker Coor som bemannar sin kunds kontor i Solna en studerande receptionist/kundvärd. Som receptionist har du stort ägandeskap över kontorslandskapet allt från kaffeautomaterna till infomailen är under din kontroll. Du arbetar mellan måndag till fredag 50% och kommer överens med din arbetsledare om exakt schemaupplägg så det finns viss flexibilitet. Sök jobbet redan idag kontorslandskapet kan vara ditt februari!

Information om uppdraget

Academic Work söker en studerande receptionist för Coor:s räkning till deras kunds kontor i Solna. Kontoret ligger alldeles vid Ulriksdals station och 7 minuters promenad från huvudkontoret. Du sitter alltså på en egen site med med kollegor från ditt team ett stenkast bort.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget kommer att vara på deltid och är långsiktigt förutsatt att allt fungerar bra mellan alla parter så är uppdraget mycket långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som studerande receptionist kommer du arbeta med intern service gentemot NCC samt mot externa besökare.

Du kommer till exempel att:
  • Besvara inkommande mail och telefonsamtal
  • Hantera post
  • Beställa varor, som exempelvis kaffe och kontorsmaterial
  • Serva kaffemaskiner
Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar minst 50% samt är flexibel för att kunna arbeta 2-3 heldagar i veckan

Vi tror även att du:
  • Arbetat med service eller annan roll där du bemöter människor
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Som person är du positiv och serviceinriktad. Du vågar att ta initiativ till att prata med andra människor, då du i rollen kommer ha kontakt med många kunder. Du trivs även med att känna stort ansvar då du i denna roll kommer vara enda receptionist i just denna byggnad.

Övrig information

Start: Under februari månad

Omfattning: Ca 50%, 2-3 dagar i veckan

Placering: Mycket nära Ulriksdals station, 15 minuters resa från Universitetet och T-centralen

Kontaktuppgifter: sts03@academicwork.se

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork