Studerande orderplockare till Marja Entrich på deltid!

Studerande orderplockare till Marja Entrich på deltid!

Här får du som student möjligheten till ett extrajobb som orderplockare under din studietid. Marja Entrich söker nu en person som kan ta hand om order och packa hudvårdsprodukter 2 dagar i veckan. Detta är initialt ett uppdrag i 4 månader med chans till förlängning. Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Marja Entrich är ett hudvårdsmärke som tillverkar naturliga produkter till den internationella marknaden. Målsättningen är att vidareutveckla naturliga hudvårdsprodukter av högsta kvalitet på ett miljövänligt sätt och även komplettera serien med ingredienser enligt de senaste vetenskapliga rönen.

I den här rollen kommer du att arbeta på Stureplansklinikens lager med att ta emot ordrarna och packa upp dem. Det kan även förekomma administrativa uppgifter där du kommer att stötta upp vid behov.

Detta är en möjlighet för dig som vill ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av plugget under din studietid.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Ta emot och packa upp ordrar
  • Stötta upp med administrativa arbetsuppgifter vid behov
Vi söker dig som

Vi söker dig som är
  • Studerar en eftergymnasial utbildning.
  • Kan arbeta 2 dagar i veckan
  • Har ett flexibelt schema i skolan
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 10-15 h/veckan
  • Placering: Centrala Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se