Studerande och bilintresserad Marknadsassistent till Fiat i Kista

Studerande och bilintresserad Marknadsassistent till Fiat i Kista

Visste du att erfarenhet ofta blir det avgörande när det står mellan två personer som är färdiga med sina studier? Här ger vi dig chansen att få försprång från och med i januari. Har du ett stort intresse för bilar och motiveras av att arbeta på en modern arbetsplats med stor frihet? Vill du få in en fot på marknadsavdelningen hos ett framgångsrikt internationellt företag? Då skall du söka tjänsten som marknadsassistent!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fiats räkning en Marknadsassistent med start i slutet på januari och inledningsvis fram till sommaren, med goda chanser till förlängning efter det. Idag är de cirka 50 anställda på deras kontor i Kista och du kommer ingå i deras marknadsteam som består av sex personer.

Tjänsten är på deltid och man förväntas jobba cirka 2-3 pass i veckan. motsvarande cirka 16-20 timmar.

Arbetsuppgifter

Marknadsavdelningen är indelad i två funktioner och denna personen kommer arbeta mot Product i en teknisk och produktrelaterad roll. Det kan förekomma arbete med logistik och du kommer att få agera som spindeln i nätet när det kommer till kontakten med återförsäljare som exempelvis skall ställa ut bilar på mässor och event. Rollen har en självständig karaktär, du kommer att sitta i öppna kontorslandskap tillsammans med övriga markandsteamet.

Du kommer till exempel att:
 • Föra in priser i faktureringssystem så att återförsäljarna blir korrekt fakturerade
 • Arbeta med teknisk datainföring i de interna systemen
 • Ta fram information till återförsäljare gällande uppdateringar på bilmodeller.
På sikt finns det även möjlighet att få arbeta med broschyrer, leaflets, rapportering till samarbetspartners och konkurrensjämförelser. Tjänsten passar dig som vill skaffa dig erfarenhet från ett stort internationellt företag och som söker möjligheten att få en bred syn på hur arbetet på en marknadsavdelning går till. För rätt person finns goda möjligheter till fortsatt tjänst inom företaget efter avslutade studier.

Vi söker dig som
 • Studerar ekonomi, matematik, statistik alternativt en teknisk utbildning på universitet och har 1-2 år kvar på dina studier.
 • Har goda kunskaper i svenska som engelska, såväl muntligt som skriftligt. Då flertalet kollegor är engelsktalande.
 • Har goda kunskaper i Office-Paket, specifikt Excel och Power-Point.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av databaser och systemhantering
 • Har praktisk erfarenhet av SAP
 • Har ett intresse för bilar
Som person är du strukturerad och har lätt för att sätta dig in i nya system. Vi ser även att du pålitlig och trivs med att arbeta under eget ansvar samtidigt som du inte tummar på kvalitén. Vidare ser vi att du är en person som alltid får arbetet gjort utifrån de deadlines som tilldelats samt har en prestigelös inställning och en hög arbetsmoral.

Övrig information
 • Start: Slutet av januari.
 • Omfattning: 2 - 3 dagar/vecka. Dessa dagar är flexibla i samråd med de ansvariga på bolaget och motsvarar 16-20 timmar i veckan.
 • Arbetstider: Kontorstider, 08.00-17.00
 • Placering: Färögatan 33, Kista
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fiat är ett företag som tillhör FCA som är en global bilgrupp med 15 kommersiella varumärken och verksamheter i 40 länder. Jobbar du på Fiat inkluderas du i en dynamisk och multikulturell arbetsmiljö där de anställdas förmågor värderas högt. Dialog, utbyte och deltagande är nyckelord som används för att tillsammans nå våra ambitiösa och globala mål. Tack vare FCA-gruppens värderingar får alla inom organisationen arbeta i en miljö där kulturer och kunskaper ger en stor potential för professionell och personlig tillväxt.