Studerande multireporter till känd journalist- och mediaprofil

Om jobbet

Är du en driven entreprenörssjäl med intresse för media och journalistik? Är du student med ett flexibelt schema som vill arbeta deltid i centrala Stockholm? Då har vi jobbet för dig! Känd journalist och entreprenör söker en multireporter på 10-20 timmar i veckan som får en unik möjlighet att delta i banbrytande mediaprojekt. Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en studerande multireporter på deltid som framförallt har en begåvning för att formulera sig skriftligt. Vår kund är en känd entreprenör inom media och journalistik som söker en likasinnad för att underlätta arbetet. Kundens arbetsplats är centralt belägen i Stockholm, men det kan finnas möjligheter att delvis arbeta hemifrån.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som multireporter kommer du att arbeta med varierande uppgifter i en omväxlande miljö. Du kommer att vara behjälplig med det mesta kring hantering av hemsidor, artiklar, reportage och podcasts.

Du kommer till exempel att:
 • Skriva artiklar
 • Skriva notiser
 • Genomföra intervjuer.
 • Redigera ljudfiler.
 • Fotografera.
 • Göra research inför diverse uppdrag.
Vi söker dig som
 • Studerar journalistik eller media- och kommunikation vid högskola eller universitet.
 • Har dokumenterad erfarenhet av att producera texter samt har erfarenhet av ljudredigering och fotografering från arbete eller studier.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska.
 • Kan arbeta 10 till 20 timmar per vecka.
Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare.
För att trivas i tjänsten tror vi att du är media- och kommunikationsintresserad med en känsla för att uttrycka dig väl i skrift. Du är nyfiken och driven att leverera samtidigt som du är prestigelös och motiveras av att utföra uppgifter, både högt och lågt. Vidare tror vi att du är flexibel och utan problem kan rycka in för kortare uppdrag.

Övrig information
 • Start: 11 september
 • Omfattning: 10 till 20 timmar per vecka.
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Media, Kultur & Design
Underkategori
Journalistik
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Kunden är en känd entreprenör, mediaprofil och journalist.