Studerande marknadsassistent till Stockholms Internationella Handelsskola

Studerande marknadsassistent till Stockholms Internationella Handelsskola

Stockholms Internationella Handelshögskola är en yrkeshögskola med vackra lokaler belägna i Slussen, ett stenkast från vatten och optimala kommunikationsförbindelser, och de söker nu en student som kan hjälpa till som markandsassistent. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar och vill dryga ut kassan på ett trevligt kontor, där du får använda din skarpa administrativa och kommunikativa sida. Syftet är att du ska ringa till företag för att få in referenser på vilka yrken som det är brist på för kommande utbildningsansökningar. Start är i slutet av januari och urvalet sker löpande - så skynda att skicka in din ansökan för att inte missa chansen!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholms Internationella Handelsskolas (SIH) räkning en marknadsassistent för att kontakta kunder och skapa relationer. Du kommer tillsammans med ansvarig på plats komma överens om arbetstider som passar med dina studier, ni utgår från kontorstider. Kontoret är beläget i centrala Stockholm på söder med utsikt över Gröna lund och havet.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du främst att göra research arbete och kontakta kunder för att marknadsföra företaget samt bygga relationer. Dina främst verktyg kommer att vara telefon och mail. SIH planerar att söka ca 25 utbildningar under våren och för varje utbildningsansökan så behövs det minst 25 referenser från företag om att det finns behov av den specifika utbildningskompetensen.

Vi söker dig som
  • Studerar på minst 50% på univeristet eller högskola, alternativt har en annan huvudskalig sysselesättning på minst 50%
  • Ha tidigare erfarenhet från att arbeta med telefon och vågar lyfta luren
  • Har goda datorkunskaper
  • Duktig på att uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift
Det är meriterande om du...
* Arbetat som telefonförsäljare eller med telemarketing

Som person är du socialt begåvad och då du kommer ha mycket kontakt med kunder och vara företagets ansikte utåt. Utöver det är det även av vikt att du är självgående och har ett driv och hela tiden vill framåt.

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: Deltid, 1-2 dagar i veckan fram till Midsommar
  • Placering: Södermalm, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se