Studerande marknadsassistent till Sandvik!

Studerande marknadsassistent till Sandvik!

Här får du möjligheten att bli en del av ett globalt bolag som har över 150 års erfarenhet inom innovativa tekniklösningar. Sandvik Mining and Rock Technology sitter i Järfälla och söker dig som har ett stort intresse för marknadsföring, är prestigelös och vill ta dig an varierande arbetsuppgifter från högt till lågt. Är du även bra på att ta människor och har en positiv inställning är detta jobb som gjort för dig! In och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Du kommer arbeta tätt tillsammans med marknads- och kommunikationschefen en dag i veckan. De erbjuder dig flexibiliteten att arbeta en heldag eller två halvdagar och ni kommer tillsammans komma fram till ett schema som fungerar för alla inblandade parter. Detta extrajobb sträcker sig fram till juli, med möjlig chans till sommarjobb.

Sandvik Mining and Rock Technology är övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för deras anställda, företaget och deras kunder. Besök deras hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig med om deras spännande verksamhet och marknadsledande lösningar inom gruv- och anläggningsindustrin.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och det krävs att du är prestigelös och har modet att inleda dialog med både interna och externa parter. I rollen som marknadsassistent kommer du bland annat:
 • Planera inför och koordinera events
 • Skapa och publicera content och texter för web och internkommunikation
 • Skapa annonser och enklare marknadsmaterial med hjälp av extern produktionsbyrå
 • Administration och uppföljning av marknadsaktiviteter
 • Enklare administration i CRM-system
Vi söker dig som
 • Är student på eftergymnasial nivå, gärna inom marknadsföring/kommunikation
 • Kan arbeta minst en dag i veckan
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av Adobe samt CRM-system. Som person är du initiativtagande, självgående och gillar ordning och reda. Du är kreativ och nytänkande och gillar att ta kontakt med nya människor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: En gång i veckan
 • Placering: Järfälla
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sandviks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden - verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2018 omkring 42 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.