Studerande marknadsassistent med utvecklingspotential till Bitlog

Studerande marknadsassistent med utvecklingspotential till Bitlog

"Jag tror att vår nya kollega kommer älska att jobba på Bitlog och förhoppningsvis vilja arbeta på heltid efter sin examen. Själv trivs jag mycket bra här då vi är ett skönt gäng som tar hand om varandra och det händer saker hela tiden. Jag började arbeta här för fem år sedan och har haft flertalet roller och utvecklats med Bitlog" - Så beskriver Johanna, kundansvarig, kulturen på Bitlog. Bitlog söker en marknadsassistent till sitt team där du kommer skapa content på webb och sociala medier samt arrangera marknadsevent. Start är i augusti, men sök redan idag då vi planerar vara klara med rekryteringen i maj.

Information om uppdraget

Bitlog är ett innovativt mjukvarubolag i stark tillväxt. Med kunder som SkinCity, Matsmart, Skultuna, Bythjul och Kids Brand Store är de nu en av de ledande leverantörerna av lagersystem (WMS) för e-handlare.

Du erbjuds
 • Att få relevanta lärdomar under studietiden och möjlighet att efter examen arbeta heltid hos Bitlog
 • Att arbeta nära Johanna (kundansvarig) och Fred (VD) som har mycket goda kunskaper om företaget
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

På kontoret i Kista arbetar 14 st kollegor och du inledningsvis arbeta med Johanna som tidigare drivit marknadsarbetet, och i ett längre perspektiv nära med Fred, som är VD och grundare av företaget, och säljavdelningen. Under din första tid kommer du stötta Johanna med Bitlogs största marknadsevent gentemot deras kunder som arrangeras på Berns, för att sedan fokusera på att skapa content gentemot befintliga och potentiella kunder på webb och sociala medier.

Marknadsarbetet kommer vara ditt största fokus, men du kommer även skapa fokus för hela kontoret genom att beställa kaffe och kontorsmaterial.

Vi söker dig som
 • Du har ungefär ett år kvar av dina eftergymnasiala studier
 • Erfarenhet eller utbildning inom marknadsföring, där du fått grafisk kompetens
 • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska, muntligt och skriftligt
Det är meriterande om du har kunskaper inom Goodle Adwords samt om du är en stjärna på PowerPoint-presentationer.

Som person är du:
 • Social
 • Initiativtagande och driven
Övrig information
 • Ansökan: Skicka in din ansökan så snart som möjligt med en tydlig motivation varför just du vill ha denna roll, samt CV och personligt brev
 • Start: I mitten av augusti 2019, men ansök redan nu då vi planerar att vara klara med rekryteringen i maj
 • Omfattning: 2 dagar inledningsvis under augusti-september, sedan 8h per vecka under terminerna där du planerar dina pass tillsammans med Bitlog. Målet är att du ska trivas hos Bitlog så pass att du går upp på heltid efter examen
 • Placering: Kista, 10 minuters promenad från Kista tunnelbanestation
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se