Studerande marknadsassistent med goda kunskaper inom grafisk design

Studerande marknadsassistent med goda kunskaper inom grafisk design

Är du en ambitiös student med kunskaper inom grafisk design och är på jakt efter ett extrajobb inom marknadsföring? Här är i så fall jobbet för dig, där du kommer vara med och ta fram material till både hemsida, tryckt material och inför kampanjer! Missa inte chansen till denna fina möjlighet att samla meriterande erfarenheter inom marknadskommunikation på ett trevligt företag i Sollentuna!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en marknadsassistent till ett företag i Sollentuna. Uppdraget är på deltid, ungefär 2 dagar i veckan. Du kommer att få ta stort eget ansvar och komma med egna förslag och idéer. Det är ett mindre kontor, vilket gör att du snabbt kommer bli en del av teamet.

Start är relativt omgående och det tar ca 30 min från centralen till deras trevliga kontor. Academic Work samarbetar sedan några år tillbaka med företaget och konsulterna har trivts mycket bra!

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos kunden. Både Academic Work och företaget ser långsiktigt på samarbetet.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du att arbeta självständigt med marknadsföringen på företaget. Du kommer exempelvis att arbeta med utformning och textbearbetning av produktblad, kataloger och tekniska dokument.

I rollen kommer du exempelvis få:
 • Skriva texter i marknadsföringssyfte kring företagets produkter
 • Redigera och modifiera marknadsföringsmaterial till olika kanaler och marknader
 • Arbeta med och uppdatera och utveckla företagens hemsida
 • Arbeta kreativt i grafiska program
Detta är en mycket bra möjlighet att vid sidan om dina studier arbeta med marknadsföring och webb i praktiken och därigenom få värdefulla erfarenheter och referenser för framtiden.

Vi söker dig som
 • Är student med minst 1,5 år kvar av dina eftergymnasiala studier. Det är meriterande om du studerar inom området marknad och kommunikation.
 • Kunskaper i InDesign, Photoshop och MS-Office.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska eftersom du kommer att arbeta med att producera texter på båda dessa språk.
 • Vi ser att du har ett stort intresse av området och det är meriterande om du har uppdaterat webbsidor och/eller utvecklat tryckmaterial tidigare.
Vi söker dig som är ambitiös, utvecklingsfokuserad och som trivs med att arbeta självständigt. Vidare har du förmågan att ta egna initiativ, har god problemlösningsförmåga samt en stark kreativ förmåga.

Övrig information
 • Start: 16 augusti
 • Omfattning: cirka 2 vardagar i veckan
 • Placering: Sollentuna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in jobb-ID och länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
 • Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se