Studerande kursadministratör till Safe@Work

Studerande kursadministratör till Safe@Work

Är du student och söker ett meriterande extrajobb med flexibla arbetstider? Är du vidare en strukturerad och noggrann person som trivs i en roll där du får koordinera och administrera? Nu söker Safe@Work en kursadministratör som kommer stötta upp administrativt och sköta koordineringen av deras utbildningar. Uppdraget är en rolig möjlighet för dig som vill få administrativ erfarenhet och möjlighet att arbeta på ett spännande bolag i en expansiv fas. Ta chansen och sök redan idag, starten är omgående!

Information om uppdraget

Safe@Work startades 2015 och är en helhetsleverantör inom arbetsmiljöutbildning.
De levererar utbildningar inom arbetsmiljö och trafiksäkerhet rikstäckande och skräddarsyr dom till sina kunder. De arbetar för att vara en given partner i skapandet av en säker och trivsam arbetsplats.

Nu söker de en person som kan stötta upp administrativt cirka 8 timmar i veckan. Arbetstiderna kommer vara flexibla och man har möjlighet att arbeta hemifrån, men man kommer ibland även infinna sig på deras kontor i Vallentuna norr om Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work!

Arbetsuppgifter

I rollen som kursadministratör kommer du arbeta i en varierande administrativ roll där du får chans att utöka dina arbetsuppgifter på sikt. En stor del av din tid kommer gå åt till det administrativa arbetet kring utbildningsleveranserna. Du kommer till exempel att arbeta med registrering, ha kontakt med samarbetspartners och leverantörer, hantera förfrågningar och annan administration.

På sikt finns även möjlighet att följa upp intresseanmälningar, hjälpa till med deras webbaserade utbildningar och skicka ut infomail.

Vi söker dig som
 • Studerar på universitet/högskola på minst 50% och har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Har god datorvana
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har administrativ erfarenhet
 • Har tillgång till egen dator (allt är molnbaserat)
 • Har tillgång till egen mobil
Det är meriterande om du...
 • Har ett intresse för marknadsföring och om du har arbetat med någon typ av administrationssystem tidigare
 • Har körkort
Som person är du noggrann och älskar att jobba administrativt. Vi förväntar oss att du är flexibel och motiveras av att utvecklas och du är inte rädd för att ta självständiga beslut för att ta ditt arbete framåt. Vidare är du nyfiken och provar gärna på nya utmaningar då rollen kommer vara varierande.

Övrig info:
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, cirka 8 timmar i veckan
 • Placering: Vallentuna/flexibelt
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kund önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se