Studerande kontorsadministratör till personligt bolag i Hötorgsskraporna

Studerande kontorsadministratör till personligt bolag i Hötorgsskraporna

Är du student och letar efter ett flexibelt extrajobb där du arbetar ca 8h/vecka? Vill du ha ett ansvarstagande arbete där du ansvarar för bland annat inköp, administration av fakturor samt avtal? Här har du en chans att få arbeta mitt i city på ett kontor där det är lätt att trivas!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kontorsadministratör till Robert Idegren Holding. Företaget är ett moderbolag för bland annat Carbomax AB som tillverkar, lagerhåller och levererar kolprodukter och leverering till stålindustrin och gjuterier. Det nyrenoverade och trivsamma kontoret på Sveavägen ligger på 12e våningen i den mittersta Hötorgsskrapat. Då deras nuvarande kontorsadministatör går vidare söker de nu hennes ersättare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på deltid, ca 8 timmar/vecka.

Arbetsuppgifter

Som kontorsadministatör kommer du att ha ett övergripande ansvar för kontoret på Sveavägen 9 (nära Sergels torg). Du kommer ansvara för att kontoret fungerar och att det ser inbjudande ut för personal, kunder och leverantörer. Detta innebär att du kommer vara kontorets kulturbärare och bidra till att den dagliga verksamheten löper på. Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för inköp av kontors- och trivselfamaterial.
 • Ta hand om inkommande och utgående post.
 • Scanna fakturor och skicka till revisor samt stämma av kreditkortsslippar mot faktura.
 • Ha kännedom om gällande avtal, bevaka så att fakturor är korrekta enligt avtal samt utföra omförhandlingar av dessa (i samråd med VD).
Vi söker dig som
 • Studerar och har cirka 2 år kvar av dina studier.
 • Har tidigare arbetat på kontor så att du har en förståelse och känsla för vad som är viktigt i en kontorsmiljö.
 • Har någon erfarenhet av administrativa uppgifter.
 • Har grundläggande förståelse i Officepaketet.
Som person är du ansvarstagande och självgående, detta då det är ett mindre kontor och du ibland kommer att vara själv på kontoret och således själv behöver kunna identifiera vad som behöver göras. Vidare är det även viktigt att du har en social kompetens då du kommer ha kontakt med kunder och leverantörer samt att du förväntas bidra till den trevliga stämning som råder på kontoret. Du är även praktiskt lagt och kan hantera enklare problem med skrivare och datorer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 8 timmar/vecka, fördelat på 2 dagar (2 förmiddagar/eftermiddagar)
 • Placering: Centrala Stockholm, Sveavägen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Robert Idegren Holdings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork