Studerande kommunikatör till Autism- och Asbergerförbundet

Studerande kommunikatör till Autism- och Asbergerförbundet

Nu söker vi dig som studerar och är ute efter ett meriterande och flexibelt arbete vid sidan av studierna. Som kommunikatör hos Autism- och Asbergerförbundet kommer du att arbeta ca två dagar i veckan med att stötta deras kommunikationsavdelning i det dagliga arbetet. Vi söker dig som är en duktig skribent och som är redo att kliva in i en roll med mycket eget ansvar och flexibla arbetstider. Sök idag då behovet är omgående!

Information om uppdraget

Autism- och Aspergerförbundet grundades år 1973 och har sedan dess arbetat för att förbättra villkoren för personer med autism. Academic Work söker för vår kunds räkning en kommunikatör på deltid till deras kontor beläget på Södermalm i Stockholm. Kontoret är stängt under hela juli så har du ett annat sommarjobb går det utmärkt att kombinera med detta!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Autism- och Asbergerförbundet. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare, förutsatt att alla partner är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter kopplade till web och media, högt som lågt! Du kommer att producera och publicera innehåll för externa kanaler samt uppdatera hemsidan regelbundet. Det kommer krävas att du arbetar mycket individuellt och vi kommer att lägga stor vikt vid att du är självgående och tar egna initiativ.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa och publicera inlägg i deras sociala medier
 • Bevaka och besvara kommentarer i sociala medier och chattforum
 • Uppdatera hemsidan
 • Avlasta kommunikationansvarig i löpande kommunikationsarbete
Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% inom kommunikation, marknadsföring eller journalistik.
 • Har minst ett år kvar av dina studier
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
 • Har tidigare efarenhet av att ha arbetat med sociala medier
Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av layoutprogrammet InDesign och har arbetat med projektledning i någon form.

Vi ser att du besitter egenskaper som ansvarstagande och initiativtagande och du ska inte vara rädd för komma med egna idéer samt vara en duktig skribent. Vidare bör du vara strukturerad, flexibel och problemlösande för att kunna trivas i de varierande arbetsuppgifter som rollen innefattar, eftersom att ingen dag är den andra lik. Du bör självfallet även ha ett stort intresse för marknadsföring och kommunikation och ha en stark vilja att utvecklas inom detta.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ungefär 10-16 timmar i veckan beroende på behov.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se